Bursa İftar Saati: 11 Mayıs Cumartesi İftar Saatleri (2019 Ramazan İmsakiyesi) - Son Dakika
Güncel

Bursa İftar Saati: 11 Mayıs Cumartesi İftar Saatleri (2019 Ramazan İmsakiyesi)

Bursa İftar Saati: 11 Mayıs Cumartesi İftar Saatleri (2019 Ramazan İmsakiyesi)

Merhamet ayı Ramazan boyunca oruç tutan Bursa en çok 2019 iftar saatleri konusunu araştırıyor. Yardımlaşmanın, kardeşliğin hatırlatıldığı bu kutlu ayda Bursa orucu kaçta açıyor? Peki, Bursa iftar saati 11 Mayıs 2019 kaç? Diyanet imsakiye takvimine göre Bursa iftar vakti ve daha fazlası haberimizde…

11.05.2019 11:29  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir gecesini de içinde barındıran Ramazan ayında, tüm İslam alemi bir ay oruç tutacak. Oruç ayı nedeniyle Bursalılar, Bursa iftar saatleri kaçta merak ediyor. Bursa iftar vakti 2019, 11 Mayıs Bursa iftar saati kaçta? En anlamı Ramazan mesajları. İşte tüm detaylar…

BURSA 11 MAYIS İFTAR SAATİ

İmsak vakti (sahur vakti) ile yani sabah ezanı ile başlanan oruç ibadeti, akşam ezanında alınan bir yudum su ile açılmış olur. Oruçların açıldığı zamana iftar saati denir. Bir ay boyunca oruçlu olacak Bursalılar, Bursa iftar saatlerini araştırıyor. Bursa 11 Mayıs 2019 iftar saati 20.15 şeklinde belirtiliyor.

RAMAZAN MESAJLARI 2019

En hayırlı ay Ramazan'da uzakta olan sevdiklerinizi de hatırladığınızı onlara hissettirmek amacıyla en güzel Ramazan mesajlarını derledik. İşte en anlamlı Ramazan mesajları:

Ramazan bize neşeyle gelir hüzünle gider. Geldi gönlümün sultanı Ramazan Rabbim bu ayın sonunda kum tanesi gibi günahları dökülenlerden eyle bizleri.

Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağrifet, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluştur. Hayırlı Ramazanlar.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir ramazan geçirmenizi diliyorum.

Ramazan ay'ında bütün müminlerin dualarını oruçlarını Allah (c.c) kabul etsin Allah (c.c) bizi bütün kötülüklerden ıslah etsin.

On bir ayın sultanına hoş geldin deyin ey Müslümanlar. Bu ayı iyi değerlendirin. Nefsinizi törpüleyin, şeytanın vesveselerine kulak vermeyin. Her türlü ayıptan ve edepsizlikten kendinizi sakının. Kalplerinizi ve avuçlarınızı bir tek Allah'a açın. Mübarek şehri ramazanınız kutlu olsun.

Gönüllerin merhamet dolduğu, en katı yüreklerin bile iman ateşiyle ısındığı, sevgi ve saygının esas olduğu, büyüklerin sabırlı küçüklerin vefakâr olduğu bu ay Müslüman âlemine bahsedilmiş en güzel hediyelerden biridir. Ramazan ayını ibadet içinde geçirmenizi diler, ramazan ayının bütün milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Mübarek ramazan ayınız kutlu olsun.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı Ramazanlar.

Cenab-i Hakk'in kapisina ulastirmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayini tebrik ederim.

Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden dogar hersey...." Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayinin Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle...

Mübarek Ramazan Ayi ; sana Vücudunun sihhat ve selameti olan "az yemege".... Ruhunun sihhat ve selameti olan "günahsiz olmaya"..... dininin sihhat ve selameti olan "Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya" vesile olsun....

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı ramazanlar dilerim.

Güneşin kırmızısıyla aydınlanan, ateşiyle süzülen, herkese nasip olmasını dilediğimiz mutluluk denen o en güzel duygu, sizinle de olsun. Hayırlı ramazanlar...

Son Dakika Güncel Bursa İftar Saati: 11 Mayıs Cumartesi İftar Saatleri (2019 Ramazan İmsakiyesi) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement