Bursa'da Güvercin Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Güvercin Hırsızlığı

Bursa'da güvercin hırsızlığıBursa'nın İnegöl ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Salih Tuna'nın beslediği 15 taklacı cinsi güvercini çaldı.

17.04.2019 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da güvercin hırsızlığı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Salih Tuna'nın beslediği 15 taklacı cinsi güvercini çaldı. Tuna, güvercinlerinin yarışmalara katılacağını ve zararının 15 bin lira olduğunu söyledi.

İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'nde yaşayan Salih Tuna, boş arazide beslediği güvercinlerine yem vermek için kümese gitti. Kümesin parçalandığını gören Tuna, içeri girdiğinde 'taklacı' cinsi 15 adet güvercininin çalındığını fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kümeste inceleme yaptı, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Çalınan güvercinlerin sahibi Salih Tuna, zararının 15 bin TL olduğunu ifade ederek 'Sabah güvercinleri kontrol etmek için geldiğimde hırsızlığı fark ettim ve polise haber verdim. Çalınan güvercinleri yarışmalara hazırlıyordum. Bu güvercinler federasyonun düzenlediği yarışmalara katılıyordu.ödedi.

Bursa\'da Güvercin Hırsızlığı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Güvercin Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement