Bursa'da Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Bursa\'da Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası, Yunus Emre Spor Kompleksi'nde başladı.

13.01.2015 14:51

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası, Yunus Emre Spor Kompleksi'nde başladı.

Turnuvanın açılış maçı öncesi'nde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  Yıldırım'ı ideal şehir yaparak, hayatın akışı içerisindeki bütün unsurları sağlık ve huzura göre dizayn etmekte olduklarını söyledi.

Hedeflerinin Yıldırım'ı spor şehri yapmak olduğunu ve bu hedef doğrultusunda 7'den 70'e herkesi spora dahil etmek istediklerini ifade eden Edebali, şunları kaydetti:

" Bizler bu turnuvalara katılarak çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olmalıyız. İnanıyorum ki dostlukların pekiştiği güzel bir turnuva yapacağız. Başta Spor Müdürlüğümüz olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese ve turnuvaya katılan kurumlarımıza teşekkür ediyorum"

Karayolları 14. Bölge Müdür Yardımcısı İlyas Bulut ise, "Başkan Edebali, Yıldırım'ı spor şehri yapmak amacıyla önemli projelere imza atıyor. Kendisine bu çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından başlayan Karayolları ile Yıldırım Belediyesi arasındaki maç, 8-4 Yıldırım Belediyesi'nin galibiyeti ile sona ererken, Başkan Edebali maçta attığı golle seyircilerden alkış aldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement