Bursa'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Kayapa Sanayi Sitesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Fabrikada sık sık meydana gelen patlamalar, itfaiye ekiplerinin müdahalesini güçleştirdi.

17.10.2018 23:15  Güncelleme: 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Kayapa Sanayi Sitesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Alevler metrelerce yükselirken, art arda patlamaların da meydana geldiği fabrika yangınına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Bursa'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı

PATLAMA SESLERİ GELİYOR

Kayapa Sanayi Sitesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm fabrikasında saat 22.10 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede tüm binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Fabrikada sık sık meydana gelen patlamaların ardından alevlerin yükselmesi itfaiye ekiplerinin müdahalesini güçleştirdi.

Bursa'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı

ALEVLER HAVAYI AYDINLATTI

Gökyüzünü aydınlatan yangın, çevrede korkuya yol açarken, polis güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını güçlükle sürdürdü.

Bursa\'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da Büyük Yangın: Alevler Gökyüzünü Aydınlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • umutsuz: ard arda böyle şeyler gerçekleşiyorsa ben bu işte art niyet ararım yukarda olmuş sigorta olabilir kundaklama olsa 1 olur 2 olur bu kadar şey olmaz bunal konuşmuş anlaşmış yapmış olabilir normal değil 4 0 Yanıtla
  • ZZ ebani: Kapitalist sistem ürünü sanayiler,, Tanrı nimeti olan oksijenli havayı her daim kirletmekte maalesef. Üstüne birde böyle yangınlar eklenince, temiz hava hakkımız iyice gasp ediliyor. İtfaiye ekibine bol şans. Tez vakitte söndürülmesi temennimiz... 0 0 Yanıtla

Advertisement