Bursa Skal Kulübü'nden Merinos Akkm Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursa Skal Kulübü'nden Merinos Akkm Yönetimine Ziyaret

Bursa Skal Kulübü\'nden Merinos Akkm Yönetimine Ziyaret

Bursa Skal Kulübü Başkanı Vehbi Varlık, Bursa Skal Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Aydın ve Burkon Genel Müdürü Hasan Eker, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala'yı ziyaret etti.

04.06.2015 14:02  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm Profesyonelleri Derneği Bursa Skal Kulübü Başkanı Vehbi Varlık ve yöneticileri, 4-5 Aralık 2015'te yapılacak olan '2. Bursa Turizm Zirvesi ve Sergisi'nin hazırlıklarını konuşmak üzere Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü Semih Pala ve yetkililerle biraraya geldi.

Ziyarette, Merinos AKKM Genel Koordinatör Yardımcıları Burcu Bahadır ve Salih Ilgaz da hazır bulundu. 4-5 Aralık 2015 tarihlerinde Merinos AKKM'de yapılacak olan '2. Bursa Turizm Zirvesi ve Sergisi'nin hazırlıklarının konuşulduğu toplantıda, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Bursa Skal Kulübü Başkanı Vehbi Varlık tarafından Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala'ya plaket takdim edildi.

Sanayi ve tarım alanında güçlü konumda bulunan Bursa'nın turizm alanında da güçlenmesi amacıyla bu sene ikincisi yapılacak olan 'Bursa Turizm Zirvesi ve Sergisi', ulusal ve uluslararası turizm alanındaki uzman isimler iki gün boyunca görüşlerini paylaşacak. Projelerin de üretileceği zirvede, Bursa'nın turizmde hak ettiği noktaya gelmesinin yolları konuşulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Skal Kulübü'nden Merinos Akkm Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement