Bursa Valisi Uludağla İlgili Toplantı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa Valisi Uludağla İlgili Toplantı Yaptı

Bursa Valisi Uludağla İlgili Toplantı Yaptı

Harput, Uludağ'a gelen misafirlere en iyi hizmeti verebilmek için kamunun ve özel sektörün temsilcileriyle hazırlık toplantısı yaptı.

19.11.2011 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Valilik binasında gerçekleşen toplantıya Vali yardımcısı İsmail Demirhan, Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, Emniyet ve Jandarma temsilcileri ile kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Vali Harput toplantıda yaptığı açıklamada "2011-2012 Kış sezonunun girmesi dolayısıyla Ülkemiz ve Uluslararası turizm camiası için ciddi bir ağırlığı ve saygınlığı olan Uludağ'ın kendinden beklenen hizmetleri en iyi şekilde verebilmesi için kış öncesi Uludağ'la ilgisi olan kamu ve özel sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yapılması gerekenleri değerlendiriyoruz. Geçmiş yıllarda yaşanan bazı sorunları ve aksaklıkları da gündeme alarak bu sene kış sezonunda Uludağ'ın gelen misafirlerine iyi bir ev sahipliği yapması ve en iyi imkanları sunması neticesinde insanların buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarının sağlanması, burada sorunsuz bir şekilde işleyen bir hizmetin Uludağ'a gelen vatandaşlarımıza ve yabancı ülke insanlarına verilmesi bizim en büyük amacımızdır.

Uludağ'la alakalı elbette imar planlarıyla ve bölge planlarıyla alakalı bir kısım eksikliklerin henüz tamamlanmadığını biliyoruz. Bu çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Uludağ'ın gerek görünüm gerek kullanım gerekse fonksiyon olarak çok daha iyi bir konuma geleceğini biliyoruz. Ancak biz mevcut haliyle Ulaşım, elektrik, sağlık, altyapı, barınma ve diğer hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi için arkadaşlarımızla bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Gerek kamuda ve gerekse özel sektördeki her arkadaşımızın kendi alanındaki hizmetleri en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Şimdiden arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Valisi Uludağla İlgili Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement