Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika
Güncel

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılında, Bozüyük ve Osmaneli ilçelerinde anma töreni düzenlendi.

10.11.2017 14:50

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılında, Bozüyük ve Osmaneli ilçelerinde anma töreni düzenlendi.

Bozüyük'te Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra, Mustafa Şeker Anadolu Lisesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi'nde hazırlanan anma etkinliğine geçildi.

Etkinlikte, öğrenciler tarafından sahnelenen oratoryonun ardından "Atatürk" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Osmaneli

Osmaneli'de, Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına Kaymakam Edip Çakıcı tarafından çelenk sunuldu.

Daha sonra Şehit Osman Er Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Salonu'nda, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan anma etkinliğine, Kaymakam Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik, kompozisyon ve şiirlerin okunması, oratoryo ve sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Ayrıca kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement