Büyükelçi Ozan Bizi Işid Gibi Terörist Guruplarla Bağlantılı Göstermek Hem Mantığa Hem de Vicdana... - Son Dakika
Güncel

Büyükelçi Ozan Bizi Işid Gibi Terörist Guruplarla Bağlantılı Göstermek Hem Mantığa Hem de Vicdana...

Büyükelçi Ozan Bizi Işid Gibi Terörist Guruplarla Bağlantılı Göstermek Hem Mantığa Hem de Vicdana...

Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan, Kosova'da terör örgütü IŞİD yanlısı bazı kuruluşlara AKP hükümetinin destek verdiği haberlerine tepki gösterdi.

04.10.2014 16:02

Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan, Kosova'da terör örgütü IŞİD yanlısı bazı kuruluşlara AKP hükümetinin destek verdiği haberlerine tepki gösterdi. Ozan, 'Bizi terörle bağlantılı İŞİD gibi terörist guruplarla bağlantılı göstermek hem mantığa hem de vicdana aykırı bir durumdur' dedi.

Kosova'da terör örgütü IŞİD yanlısı bazı kuruluşlara AKP hükümetinin destek verdiği haberlerine Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçiliğinden yalanlama gelmişti. Konuyla ilgili DHA mikrofonuna konuşan Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Songül Ozan şunları söyledi

'Bu konu da bizim de büyükelçilik olarak bir açıklamamız oldu. Burada bütün Türk kurumları Büyükelçiliğimiz, TİKA, Yunus Emre TKM, Diyanetimizin bütün kurumları hepsi Kosova kuralları ve uluslararası hukuk kuralları çerçevesinde hareket ediyorlar. Kosova kurum ve kuruluşlarıyla çeşitli işbirliği projeleri gerçekleştiriyorlar. Biz binlerce vatandaşı terör mağduru olmuş bir ülkenin çocuklarıyız, insanlarıyız, kurumlarıyız. Bizi terörle bağlantılı İŞİD gibi terörist guruplarla bağlantılı göstermek hem mantığa hem de vicdana aykırı bir durumdur. Biz burada kardeş Kosova halkıyla tarihin derinliğinden gelen bir dostluğu beraberliği paylaşıyoruz ve paylaşmaya birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür vicdana, akla, mantığa uymayan hiçbir temeli olmayan mesnetsiz iddialar bizim dostluğumuzu kardeşliğimizi ve beraber işbirliğimizi hiçbir şekilde gölgeleyemez, leke düşüremez?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyükelçi Ozan Bizi Işid Gibi Terörist Guruplarla Bağlantılı Göstermek Hem Mantığa Hem de Vicdana... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement