Büyükşehir Antalyaspor'un Bayrağını Dalgalandırdı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Antalyaspor'un Bayrağını Dalgalandırdı

Büyükşehir Antalyaspor\'un Bayrağını Dalgalandırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor'un bayrağını Konyaaltı Varyantı'nın üstündeki seyir terasında dalgalandırdı.

02.10.2013 15:32

Başkan Mustafa Akaydın, "Türk bayrağı ve Antalyaspor'umuzun bayrağının sonsuza kadar dalgalanmasını istiyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor'un taraftarlarının isteğini kırmadı. Taraftarların Antalyaspor'un bayrağının şehrin güzel noktalarından birinde dalgalandırma talebi, Konyaaltı Varyantı üstünde seyir terasında karşılandı. Bayrağın göndere çekilme törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Aktekin, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

ANTALYA'YA CENTİLMENLİK YARAŞIR

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, " Akdeniz'in şahane manzarasına karşı hep şanlı bayrağımız dalgalanıyordu. Onun yanına artık Antalyaspor bayrağı geldi. Her iki bayrağın sonsuza kadar şanla şerefle dalgalanmasını diliyorum" dedi. Antalyaspor'un bugünkü olduğu konumun hiç kimseyi memnun etmediğini ifade eden Akaydın, şöyle konuştu: "Yönetimimiz, takımımız, hatta hocamız değişti. Bunun uyum periyodu vardır. Türkiye'nin en iyi kadrolardan birini kurduklarına inanıyoruz. Bütün Antalyalılar olarak takımımızın duacısıyız. Bunu hep dedik ve demeye devam edeceğiz. Genç arkadaşlarımdan da bir isteğim var. Takımın en zor gününde bile güzel tezahürat ve desteklerinizin devam etmesini diliyorum. Antalya gibi güzel bir kente sporda centilmenlik yaraşır."

ANTALYASPORLULUK OLGUSU GELİŞECEK

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de seçildikleri günden beri kent ile Antalyaspor'u bütünleştirmeye çalıştıklarını kaydetti. Gencer, "Bu bayrakla beraber şehirde inşallah Antalyasporluluk olgusu bundan sonra daha iyi gelişecektir. Bayrağın fikir babalarına ve bu bayrağı bize kazandıran Başkan Mustafa Akaydın'a ve Mehmet Aktekin'e teşekkür ederim" dedi. Konuşmaların ardından bayrak, katılımcıların alkışları ve yakılan meşalelerle göndere çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Antalyaspor'un Bayrağını Dalgalandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement