Büyükşehir Kepez'e 2,2 Milyar Liralık Yatırım Yaptı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Kepez'e 2,2 Milyar Liralık Yatırım Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesinin, Kepez ilçesine 4,5 yıl içerisinde 2,2 milyar liralık yatırım yaptığı bildirildi.

12.10.2018 15:27

Antalya Büyükşehir Belediyesinin, Kepez ilçesine 4,5 yıl içerisinde 2,2 milyar liralık yatırım yaptığı bildirildi.

Kepez Belediyesi tarafından yapılan Tek Sarnıç Parkı'nın açılış törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, burada yaptığı açıklamada, Kepez'e katma değer sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Kepez'de üst üste önemli hizmetlerin açılışını yaptıklarına dikkati çeken Türel, "Bu açılışların hepsi belediyecilik açısından Kepez'e katma değer sağlayan eserler. Hayaller gerçek oluyor. Tabi bu hizmetlerin hepsi sizin sayenizde oluyor. Birlik beraberlik sayesinde oluyor. Bunları geçmişte gördük. Birlik beraberliğimizi sağlayıp biz olmayı başaramadığımızda ve sizlerin destekleriyle, çalışkan kadrolar bu

görevlerde olmayınca Antalya maalesef bu hizmetlere kavuşamadı. Bizim için siyaset sizlere hizmet etmekten başka hiçbir şey değildir." dedi.

Kepez'i bazı kişilerin "Antalya'nın arka bahçesi" olarak tanımladığına işaret eden Türel, "4,5 yıllık hizmet süremizde Kepez'e 2,2 milyar liralık yatırım yaptık. İlçeyi kentin ön bahçesi haline getirdik. Kepez'de modern şehirciliğin en güzel örneğini gösteriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Kepez'e 2,2 Milyar Liralık Yatırım Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement