Büyükşehirli Buz Hokeyciler,Fark Attı 21-2 - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Buz Hokeyciler,Fark Attı 21-2

Büyükşehirli Buz Hokeyciler,Fark Attı 21-2

Buz Hokey Süper Ligine şampiyonluk parolasıyla yola çıkan mavi beyazlı buz hokeyciler, kendi ev ve seyircisi önünde Ankara Büyükşehirspor'u 21-2 gibi farklı skorla yenerek bir engeli daha geçti.

29.01.2012 12:24

Bu sezon Buz Hokeyi Süper Ligi A grubunda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi takımı, Erzurum'daki ligin ilk haftasında, karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle ilk maçını tamamlayamamış ve maç ertelenmişti. İkinci hafta ise kendi evinde Ankara temsilcisi Ankaspor'u evinde ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor,bu maçı da rakibinin eksik oyuncuyla sahaya çıkması nedeniyle oynayamamış ve maç mavi beyazlıların hükmen 5-0 galibiyetiyle sona ermişti. Üçüncü hafta ise kendi evinde yine bir başka Başkent temsilcisi Truvaspor'u konuk eden mavi beyazlılar,rakibini 14-6 gibi farklı skorla yenerek gücünü tüm maçlarını kazanmıştı.

Ankara Büyükşehir'e Fark Attı

Hafta sonu ise bir başka Başkent temsilcisi Ankara Büyükşehir Belediyespor'u evinde ağırlayan mavi beyazlı Buz hokeyciler bu maçını da kazanarak çıkışını sürdürdü. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonunda gerçekleşen maça mavi beyazlılar Fikri,Serkan ,Yusuf,Emre, İgor ve Özgür altılısıyla çıktı. Maça iyi başlayan mavi beyazlılar ard arda bulduğu gollerle ilk periyodu 5-1 kazandı. İkinci periyoda da sahada fırtına gibi esen mavi beyazlı buz hokeyciler,ikinci periyodu 12-1 önde kapadı. Son periyodda ise 9 gol bulan mavi beyazlılar karşılaşmayı 21-2 kazandı.Mavi beyazlılarda İgor Jacmegen (4),Serkan Gümüş (2), Tuğcan Akyıldız (2), Yusuf Halil (4), Alihan Demirer (2), Deniz Emre Balamister (3), Buğrahan Albayrak, Batım Kösemen, Birol Emre Sancak ve Doruk Kamış birer gol kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Buz Hokeyciler,Fark Attı 21-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement