Çaldıran'da Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Çaldıran'da Asfalt Çalışması

Çaldıran\'da Asfalt Çalışması

Van'ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, KÖYDES ve Özel İdare ödeneğinden yaptırılan 33 kilometrelik 1.kat ve 20 kilometrelik 2.kat asfalt yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

11.10.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, KÖYDES ve Özel İdare ödeneğinden yaptırılan 33 kilometrelik 1. kat ve 20 kilometrelik 2. kat asfalt yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

İlçede yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam İbrahim Dündar, tamamladıkları 33 kilometrelik 1. kat asfaltın Tekindere ve Sellik grup köy yolu olduğunu kaydetti. Bu yatırımın 22 köy ve 16 bin 200 vatandaş tarafından doğrudan kullandığını kaydeden Dündar, çalışmanın kamuya maliyetinin ise 4 milyon 285 bin TL olduğunu söyledi. Tamamladıkları yolun aynı zamanda Van genelinde yapılan en geniş köy grup yolu olduğunu ifade eden Dündar, Van Valisi Münir Karaloğlu'nun talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen grup köy yolu asfalt yapım çalışmalarının aynı zamanda Van'ın çizgi atılan tek köy yolu olduğunu sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaldıran'da Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement