Çalgı Çengi ve İşler Güçler Ekibinden Sivas'ta "Düğün Dernek" - Son Dakika
Güncel

Çalgı Çengi ve İşler Güçler Ekibinden Sivas'ta "Düğün Dernek"

Çalgı Çengi ve İşler Güçler Ekibinden Sivas\'ta "Düğün Dernek"

Geçtiğimiz yılın en popüler dizilerinden olan İşler Güçler ekibinin, çekimlerinin Sivas ve İstanbul'da gerçekleştiği ve merakla beklenen projesi 6 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor!

30.11.2013 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yılın en popüler dizilerinden olan İşler Güçler ekibinin, çekimlerinin Sivas ve İstanbul'da gerçekleştiği ve merakla beklenen projesi 6 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor! BKM Film yapımı 'Düğün Dernek'i yazan ve yöneten Selçuk Aydemir.

Filmin İzmir Galasına Balçova Kipa Extra AVM Ev sahipliği yapıyor

4 Aralık Çarşamba Günü Saat:19:00'da Balçova Kipa Extra AVM içerisinde bulunan Cinemaximum Sinema Salonları'nda gerçekleşecek.

Gölbey'den Açıklama

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada;" İzmir Sanayici İş Adamları Derneği - İZSIAD ile birlikte galanın gelirini engelli kardeşilerimizin eğitim giderlerine katkıda bulunmak için gerçekleştiriyoruz" dedi.

Sezonun en büyük komedisinin kütüğü Sivas.

Sivas'ta bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar...

İmece usulü bir düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun başrolleri paylaşıyor.

Zerrin Sümer, Kemal İnci, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Yeliz Kuvancı, Cemil Şahin, Erol Aksoy, Basri Albayrak, Kebire Tokur, Reyhan İlhan, Toygun Ateş gibi dev bir kadrosu bulunan film, sürpriz konuklara da sahip!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalgı Çengi ve İşler Güçler Ekibinden Sivas'ta 'Düğün Dernek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement