Camide Gazze İçin Yapılan Basın Açıklaması Sırasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Camide Gazze İçin Yapılan Basın Açıklaması Sırasında Gerginlik

Camide Gazze İçin Yapılan Basın Açıklaması Sırasında Gerginlik

Elazığ’da cuma namazı sonrasında Filistin ve Gazze için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, iç siyasetten bahsedince tepki gördü.

18.07.2014 16:05

Elazığ'da cuma namazı sonrasında Filistin ve Gazze için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, iç siyasetten bahsedince tepki gördü. İkiye bölünen gruplar arasında arbede yaşanırken, polis araya girerek olayların büyümesini önledi.

Elazığ'da İzzetpaşa Camii'nde cuma namazı sonrasında Filistin ve Gazze'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, basın açıklaması yaparken önce siyasi eleştiriler yapınca gerginlik yaşandı. Arkadan gelen bir kişi, "Siyaset yapmayın" diyerek basın açıklaması yapan Koca'nın elinden mikrofonu almaya çalışınca ortalık karıştı. Polislerin müdahalesi ile mikrofonu almaya çalışan şahıs kenara alınırken, arkada bulunan cemaatten de bazıları bu duruma tepki gösterdi. İki grup arasında zaman zaman arbede yaşanırken, musalla taşına çıkan Koca, 'tekbir' diyerek kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Polislerin müdahale ettiği olaylarda gerginlik bitmeyince bu kez çevik kuvvet polisi gelerek araya set çekti. Karşılıklı sloganlar atan gruplardan biri alandan ayrıldı. Olayların arasında kalan ve tepki gösteren bir babanın kucağındaki çocuk ise zor anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan çocuğun babasını polis müdahale ederek kenara aldı. Yaklaşık yarım saat süren olay iki tarafın da camiden ayrılmasının ardından son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Camide Gazze İçin Yapılan Basın Açıklaması Sırasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement