Can Çocuk Yayınları 34. İstanbul Kitap Fuarı'nda! - Son Dakika
Güncel

Can Çocuk Yayınları 34. İstanbul Kitap Fuarı'nda!

Can Çocuk Yayınları, 7 ile 15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek TÜYAP 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yepyeni kitapları ve çok sevilen yazarlarıyla kitapseverlerle buluşuyor.

30.10.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar çocukların okumaktan hiç vazgeçmemesi ümidiyle yayımladığı yerli ve yabancı beş yüzü aşkın kitabı ve çok sevilen yazarlarıyla Can Çocuk, 34. İstanbul Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşmaya hazır.

Can Çocuk Yayınları, İstanbul Kitap Fuarı'nda, Salon 2'de 503 B numaralı standında yazarlarından Delal Arya, Sevim Ak, Ayşe Sarısayın, Yiğit Bener, Göknil Genç, Koray Avcı Çakman, Süleyman Bulut, Melek Özlem Sezer, Aslı Tohumcu, İdil Pişgin'le genç okurlarını buluşturacağı birbirinden renkli imza etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Ayrıca 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yıl tema olarak belirlediği "Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" başlığıyla paralel bir konuyu masaya yatırdığı bir söyleşi etkinliği de Can Çocuk Yayınları programında. 14 Kasım Cumartesi günü, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Heybeliada Salonu'nda gerçekleştirilecek "Pıtırcık Etrafında Mizah, Söz ve Çizgi" başlıklı bu söyleşinin konuşmacıları ise yazar, gazeteci, çevirmen Vivet Kanetti ile 1990 yılında yayımlanan "Bir Bıyıksız" adlı albümüyle karikatür albümü çıkaran ilk kadın karikatürist ünvanını alan Ramize Erer olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can Çocuk Yayınları 34. İstanbul Kitap Fuarı'nda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement