Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'den Kısa Kısa

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.

21.01.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantının yeni yıldaki ilk buluşması Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı hizmet binasında yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, aylık toplantılarda esnafların sorunları, beklenti ve taleplerinin yanı sıra kent genelindeki çalışma ve faaliyetlere ilişkin görüş alışverişi yapıldığını söyledi. Belediye Başkanı Gökhan ise görüşmeler sayesinde esnafın işlerinin kolaylaştırıldığına dikkati çekti.

Belediye Başkanı Gökhan'a ziyaretler

Arıburnu İlkokulu Müdürü Mehmet Çetin ve öğrenciler ile Hava Radar Mevzi Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Çakmak, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

Gökhan'ı ilk ziyaret eden Çetin ve öğrenciler, eğitime olan desteği ve okulda gerçekleştirilen fiziki yardımlardan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Gökhan, kendisine çiçek sunan öğrencilere hediye verdi.

Bir süre önce Çanakkale'deki görevine başlayan Hava Radar Mevzi Komutanı Kıdemli Albay Çakmak da Belediye Başkanı Gökhan ile görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement