Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı Öğrencilerle Maç Yaptı - Son Dakika
Genel

Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı Öğrencilerle Maç Yaptı

Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı öğrencilerle maç yaptıÇANAKKALE - Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında kente gelen Diyarbakırlı öğrenciler ile dostluk maçı yaptı.

20.10.2017 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı öğrencilerle maç yaptı

ÇANAKKALE - Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında kente gelen Diyarbakırlı öğrenciler ile dostluk maçı yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında Diyarbakırlı öğrenciler, Çanakkale'ye gelerek, tarihi Gelibolu Yarımadasındaki Şehitlikler ile tarihi ören yerlerini gezdi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Bektaş, öğrenciler ile birlikte Eceabat Konuk Evindeki futbol sahasında dostluk maçı yaptı. Maç öncesinde Vali Orhan Tavlı, Diyarbakırlı öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Kırmızı Takım'da yer alan Vali Tavlı 10 numaralı formayla sahaya çıktı. Dostluk maçı, 20'şer dakikadan iki devre şeklinde oynandı.

Kırmızı Takım'da Vali Orhan Tavlı ve Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz yer alırken, Yeşil Takım'da Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Bektaş yer aldı. Maç sahada yapılan seremoninin ardından hakemin düdüğüyle birlikte Vali Orhan Tavlı'nın vuruşuyla maç başladı. Karşılaşma 40 dakika sürerken, eğlenceli anlara sahne oldu.Maçı, Vali Tavlı'nın takımı Kırmızı Takım, Yeşil Takım'ı 4-2 yendi.

Dostluk maçıyla hakkında açıklama yapan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, "Aynı ruhla, aynı anlayışla, aynı kardeşlikle, aynı birlikle Çanakkale Ruhunu tekrar oluşturuyoruz. Biz biriz, biz beraberiz ve birlikte Anadolu'yuz, birlikte Türkiye'yiz. O yüzden Çanakkale'de olmaktan, Çanakkale'de misafirlerimizi ağırlamaktan, Çanakkale'de Diyarbakırlı, Vanlı, Siirtli kardeşlerimizi, misafirlerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. ve herkesi Çanakkale'ye bekliyoruz. Bugün akşamda Sayın Valimiz ile birlikte Diyarbakır'dan gelen kardeşlerimizle hep birlikte beraber dostluk maçı yapıyoruz. Her şey dostluk, kardeşlik için, her şet Türkiye için, birliğimiz ve beraberliğimiz için çok keyifli, coşkulu bir ortam var. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı Öğrencilerle Maç Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Çanakkale Valisi Tavlı, Diyarbakırlı Öğrencilerle Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement