Çanakkaleli Kadınlardan 'Kadına Şiddete' Yürüyüşlü Tepki - Son Dakika
Güncel

Çanakkaleli Kadınlardan 'Kadına Şiddete' Yürüyüşlü Tepki

Çanakkaleli Kadınlardan \'Kadına Şiddete\' Yürüyüşlü Tepki

Çanakkaleli kadınlardan 'kadına şiddete' yürüyüşlü tepkiÇanakkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi 150 kişilik kadın grubu, hemcinslerine yönelik şiddeti yaptıkları yürüyüşle kınadı.

05.03.2016 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkaleli kadınlardan 'kadına şiddete' yürüyüşlü tepki

Çanakkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi 150 kişilik kadın grubu, hemcinslerine yönelik şiddeti yaptıkları yürüyüşle kınadı.

Dünya Kadınlar Günü öncesi 150 kişilik kadın grubu, hemcinslerine yönelik şiddeti kınamak için yürüyüş düzenledi. Ellerinde pankart ve dövizlerle bir araya gelen gruba, erkekler de destek verdi. Çanakkale El Emeği Derneği, Çanakkale Kadın Platformu, Emek Partisi ve Komünist Parti üyeleri de yürüyüşe katıldı. Cevatpaşa Mahallesi Salı Pazarı girişinden başlayan yürüyüş, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerinden İskele Meydanı'na kadar sürdü. İskele Meydanı'na gelen grup, son zamanlarda artan bombalı terör saldırıları nedeniyle polis tarafından tek tek arandı.

Topluluk, geçen yıl 10 Ekim'de Ankara Garı Kavşağı'ndaki saldırıda ölenlerden Emek Partisi Çanakkale İl Başkanı Ercan Adsız ile erkekler tarafından öldürülen kadınlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından yapılan açıklamayla şiddetin her türlüsü kınandı. Açıklamanın ardından grup, sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkaleli Kadınlardan 'Kadına Şiddete' Yürüyüşlü Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement