Canik Belediyesinden "Komşunun Sesi Ol" Projesi - Son Dakika
Yaşam

Canik Belediyesinden "Komşunun Sesi Ol" Projesi

Canik Belediyesinden "Komşunun Sesi Ol" Projesi

Canik Belediyesi "Komşunun Sesi Ol" Projesi ile ilçede yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için çalışma başlattı.

17.11.2020 16:13  Güncelleme: 18:48

Canik Belediyesi "Komşunun Sesi Ol" Projesi ile ilçede yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yaptığı yazılı açıklamada, gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespiti noktasında büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

Kış aylarına girilen süreçte ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak istediklerine işaret eden Sandıkçı, "Biz birlikte olduğumuz sürece bütün eksikliklerin üstesinden gelebiliriz. Sevgili Peygamber Efendimizin, 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' hadisi bu projemizin temelini oluşturmaktadır. Etrafında ihtiyaç sahibi olanlar Belediyemize ulaşırsa, biz de gereğini hemen yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Etrafında ihtiyaç sahibi komşusu olanların Belediyeyi arayarak bilgi verdiklerinde konu ile ilgileneceklerini aktaran Sandıkçı, şunları kaydetti:

"Tek isteğimiz ve dileğimiz ilçemizde bu anlamda hiç kimse zorda kalmasın. Canik Belediyesi vatandaşı için var, vatandaşı için gece gündüz çalışmak üretmek için var. Bütün zorlukları birlikte aşmak için var. Hedefimiz tek bir vatandaşımız ne karnı aç uyusun, ne de soğuk ile baş başa kalmasın. Bizim bağımız gönül bağıdır. Sevgi bağıdır. Bir aile olmanın sıcaklığını hissetmektir. En büyük başarı da budur. Buradan hareketle bütün Canik halkını bu sese kulak vermeye davet ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Canik Belediyesinden 'Komşunun Sesi Ol' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement