Çankaya Belediyesinden Kalecik'e Dev Hizmet - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesinden Kalecik'e Dev Hizmet

Çankaya Belediyesinden Kalecik\'e Dev Hizmet

Çankaya Belediyesi, 280 bin TL'lik yatırımla Kaleciklilere yeni bir rekreasyon alanı inşa etti.

16.08.2013 11:24

Çankaya Belediyesi, 280 bin TL'lik yatırımla Kaleciklilere yeni bir rekreasyon alanı inşa etti. Toplam alanı 7 bin 500 metrekare olan rekreasyon alanında basketbol, voleybol, futbol sahası, çocuk oyun alanları, spor aletleri ve yürüyüş yolu bulunuyor.

Geleneksel hale gelen Uluslararası Kalecik Karası Festivalinde açılışı yapılacak olan park alanının kurdelasını programına bağlı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kesmesi planlanıyor. Ovalar bölgesine inşa edilen rekreasyon alanının Kalecik'e farklı bir hava katacağını dile getiren Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin, "Kalecik Belediyesi olarak bizim bu denli büyük bir çalışmamız hiç olmadı, olamazdı da. Kardeş Belediyemiz Çankaya sayesinde böylesine bir rekreasyon alanına sahip olduk" dedi.

"ÇANKAYA OLMASA BİZ AYAKTA KALAMAZDIK"

Göreve geldiği günden bu yana Çankaya Belediyesi ile yapılan Kardeş Belediye protokolü gereği Çankaya'nın her türlü yardımından ve desteğinden faydalandığını belirten Şahin sözlerine şöyle devam etti:

"Kalecik Belediyesi olarak sınırlı koşullar altında vatandaşa hizmet üretmeye çalışıyoruz. Başkentin en önemli belediyelerinden Çankaya bu anlamda bize büyük destek oldu. İlk çalışmayı 2009 yılında Kalecik Karası Festivali için alan oluşturarak başlatan Çankaya Belediyesi bugün bize dev bir rekreasyon alanı yaptı. Yakın zamanda tamamlanacak olan alan Kalecikliler ve çevre esnaf için güzel bir alan olacak. Araç tamirinden bakım onarıma birçok konuda destek veren Çankaya Belediyesi olmasaydı biz ayakta kalamazdık."

Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe de Kalecik'in Ovabağ bölgesinde yapılan rekreasyon alanını yerinde inceleyerek açılışa yetiştirilmesi için gerekli talimatları verdi. Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin ile alanı gezen Gökçe, "Çankaya Belediyesi olarak Kaleciklilere böylesine bir alan yaratmaktan mutluyuz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesinden Kalecik'e Dev Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement