Canlı Yayınla Dersler Evinizde - Son Dakika
Güncel

Canlı Yayınla Dersler Evinizde

Canlı Yayınla Dersler Evinizde

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim öğrencilerine yönelik internet üzerinden canlı yayınla ders vermeye başladı.

28.05.2013 10:36  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi açıköğretim öğrencilerine yönelik internet üzerinden canlı olarak görüntülü ve sesli olarak ders vermeye başladı.

ANADOLU Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde başlatılan e-Öğrenme seferberliği kapsamında Anadolu Üniversitesi öğretim elemanları, Açıköğretim sistemi öğrencileri ile sanal alemde canlı olarak e-Seminer etkinliği ile buluşmaya başladı. Haftada 101 dersin yer alacağı ve öğrenci ile öğretim elemanlarını web üzerinde dersle buluşturan Webinar hizmetinin ilk dersine Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın katıldı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Rektör Davut Aydın, Anadolu Üniversitesi web sayfasının ilerleyen günlerde Türkçe dahil olmak üzere 6 farklı dilde hizmet vereceğini dile getirdi.

DERSLER CANLI TAKİP EDİLEBİLİYOR

Anadolu Üniversitesi'nin Köln'de bulunan Batı Avrupa Programları Koordinatörü Dr. Ahmet Atilla Doğan ise Webinar hizmeti ile dijital devrimin öncüsü olduklarını belirterek, 'Avrupa ile Türkiye arasındaki öğretim hizmetimiz büyük bir atılım yaptı. Bu hizmet Anadolu Üniversitesi'nin sınırsız, sınıfsız yaşam boyu eğitim misyonunu perçinlemektedir. Avrupa'da yerleşik öğrencilerimiz başta olmak üzere, tüm vatandaş, soydaş ve Türkçe bilenleri bu dersleri izlemeye davet ediyorum. Öğrenci olmayanlar da bu dersleri misafir olarak izleyebilmektedir. Tüm bu hizmetler ile ilgili bilgiler ve programa http: eogrenme.anadolu.edu.tr/sayfalar/eseminer.html adresinden ulaşılabilir' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Canlı Yayınla Dersler Evinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement