Çarşamba Kitap Fuarı Cumartesi Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Çarşamba Kitap Fuarı Cumartesi Açılıyor

Çarşamba Kitap Fuarı Cumartesi Açılıyor

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bu yıl 2.’si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı’nın 3 Mayıs Cumartesi günü açılacağını belirterek, tüm vatandaşları fuara davet etti.

01.05.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bu yıl 2.'si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı'nın 3 Mayıs Cumartesi günü açılacağını belirterek, tüm vatandaşları fuara davet etti.

Çarşamba Belediyesi Ali Fuad Başgil etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 3-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çarşamba Kitap Fuarı Çadırı'nın Abdullahpaşa Meydanı'nda kurulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Dündar, "2007 yılında başlattığımız Ali Fuad Başgil Kültür etkinliklerine gecen yıl Çarşamba kitap fuarını da dahil ettik. Bölgemizde büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz yazarlarla buluşma ve kitap fuarının ikincisini düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çarşamba'nın büyük bir değeri olan Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil adına düzenlediğimiz sempozyumlarla birlikte Çarşamba Kitap Fuarı ilçemizde açılacak üniversitenin de habercisi olmaktadır. Hali hazırda Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulları Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde eğitim ve öğretim vermektedir. Sosyal Bilimler Ağırlıklı üçüncü bir fakültenin yapımı da devam etmektedir. Bölgenin kültür ve eğitimine katkı sağlamayı bir amaç olarak gören anlayışımızla geçmişteki değerlerimizi yok sayarak geleceğe emin adımlar atılamayacağının bilincindeyiz. Bu anlayışımızın bir yansıması olan bu etkinliklerimizi, yaşarken büyük bir değer olan Ali Fuad Başgil adına düzenliyoruz. 3-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında 55 yazar/Şair ve 77 yayınevi ile yapacağımız Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri Çarşamba Kitap Fuarı'nda değerli hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarım" dedi.

"77 YAYINEVİ VE 50 YAZAR"

77 Yayınevi ve 50 yazarın katıldığı kitap fuarında Sinan Yağmur, Oktay Tiryakioğlu, Vehbi Vakakkasoğlu, Murat Menteş, Kahraman Tazeoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Mustafa Armağan, Prof. Dr. Nedime Köseoğlu, Kaan Murat Yanık, Sıddık Akbayır, Talha Uğurluel, Şükrü Erbaş, Erdal Demirkıran, Tarık Tufan, Ahmet Turgut, Senai Demirci, Sinan Akyüz, Suzan Mumcu, Mustafa Çevik, Cem Gülbent, Aydan Yalçın ve daha birçok ünlü yazar okuyucusu ile buluşacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşamba Kitap Fuarı Cumartesi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement