Çaya düşen kuzenini kurtarmak isterken kendi boğuldu, kuzeni kayıp - Son Dakika
Güncel

Çaya düşen kuzenini kurtarmak isterken kendi boğuldu, kuzeni kayıp

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde, Habur Çayı'na düşen kuzeni Jehat Ecer'i (11) kurtarmak için suya giren Mustafa Ecer (20) akıntıya kapılıp, boğularak hayatını kaybetti.

15.06.2019 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde, Habur Çayı'na düşen kuzeni Jehat Ecer'i (11) kurtarmak için suya giren Mustafa Ecer (20) akıntıya kapılıp, boğularak hayatını kaybetti. Jehat'ın arama çalışmaları ise sürüyor.

Olay, akşam saatlerinde Beytüşşebap ilçesinde meydana geldi. Arkadaşı Demhat Erer ile birlikte Habur Çayı kenarındaki ağaçtan dut toplarken, iddiaya göre dalın kırılmasıyla Jehat Ecer, suya düştü. Arkadaşının Habur Çayı'na düşmesiyle Demhat, çevredekilerden yardım istedi. Olayı gören Mustafa Ecer, kuzeni Jehat'ı kurtarmak için suya atladı. Ancak Mustafa Ecer de akıntıya kapıldı.

İhbarla olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri Habur Çayı'nda arama-kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışma sonucunda Mustafa Ecer'in cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Ecer'in cansız bedeni, sağlık görevlilerince Beytüşşebap Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AFAD ekiplerinin Jehat Ecer'in bulunması için Habur Çayı'ndaki çalışmaları sürüyor.

- Şırnak

Çaya düşen kuzenini kurtarmak isterken kendi boğuldu, kuzeni kayıp
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaya düşen kuzenini kurtarmak isterken kendi boğuldu, kuzeni kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adalet yok: ben tc vatandaşıyım utanıyorum suryelileri gürünce altında lux arac nargile keyfi bide devlet yardım herturlu vergi yok hastane beleş sırada yok metroya binerim etrafım suryeli arapca konuşan dolu kendimi mülteli gürüyorum utanıyorum tranway binerim türk güremiyorum yaşadım semtte işyeri tabela arapca ne satınıda bilemiyorum utanmaktan canımdan çok sevdim vatanımdan caresiz işsiz kaldım bolu beledyesi gibi kim çalışırsa bunları yolarsa ümrüm buyunca onu tutarım ümrüm buyunca inş herşey güzel olc 2 4 Yanıtla
  • filozof: devlet her şehre her semte gençler için emniyetli yüzme alanları yapmalı suriyelilere harcanan paranın çok azı yeter 4 0 Yanıtla
  • adalet yok: allah sabır versin kardeşlerime inş bulunur sag salim 1 0 Yanıtla
  • 33: YAZIK ALLAH RAHMET ETSİN 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement