Cebindeki Son Parayı Verdi! Gece Yarısı Benzini Biten Kadının Yardımına Evsiz Adam Koştu - Son Dakika
Güncel

Cebindeki Son Parayı Verdi! Gece Yarısı Benzini Biten Kadının Yardımına Evsiz Adam Koştu

Gece yarısı, ıssız bir otoyolda benzini biten kadının yardımına koşan, sokaklarda yaşayan evsiz bir adam oldu. Cebindeki son parayla ona benzin alan yardımsever adam için bağış kampanyası düzenleyen kadın, 110 bin dolar topladı.

24.11.2017 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kate McClure isimli kadının, otoyolda benzini bitince, yardımına koşan evsiz bir adam oldu. Cebindeki son parayla kadına benzin alıp getiren adam, ülkede adeta kahraman ilan edildi.

BENZİN IŞIĞI YANMIŞ AMA ALDIRMAMIŞ

27 yaşındaki Kate McClure, Philadelphia'daki Interstate 95 otoyoluna girdiğinde arabasının benzin ışığının yandığını fark etmiş ancak eve kadar gidebileceğini düşünmüş. "Daha önce defalarca aynısı olmuştu ama yakıt hep eve ulaşmama yetmişti" diyor. Gece vakti, ıssız bir otoyolda tek başına kalan kadın ne yapacağını şaşırmış, oldukça da korkmuş.

ARABA BEKLE DEYİP GİTMİŞ

Arabadan çıkıp en yakın benzinciye doğru yürümeye başladığında karşısında sokaklarda yaşayan bir evsiz olan Johnny Bobbit Jr çıkmış. Ona arabasına dönüp kapısını kilitleyerek kendisini beklemesini söyleyen adam, bir süre sonra elinde bir bidon benzinle geri dönmüş.

CEBİNDEKİ SON PARAYLA BENZİN ALMIŞ

Cebindeki son para olan 20 dolarla kadına benzin alan Bobbit, kadını hem çok şaşırtmış hem de duygulandırmış. Ancak kadının ona verecek nakit parası yokmuş. McClure, "Sadece kredi kartlarım vardı ve zaten o da benden para talep etmedi" diyor.

PARAYI ALMAK İSTEMEMİŞ

Evsiz adama teşekkür ederek oradan ayrılan kadın sağ salim evine ulaşmış ve ertesi gün gidip adam almak istemese de ona olan borcunu ödemiş. Hatta yanında ceket, eldiven, şapka, çorap gibi onu sıcak tutacak şeyler götürmüş.

110 BİN DOLAR TOPLADI

Sonraki günlerde Kate McClure'un aklına bir şey gelmiş. Bu cömert adamın hikayesini internette paylaşarak olanları herkese anlatmış. Bir bağış toplama sitesinde yazdığı bu hikaye çok beğenilmiş ve genç kadın 34 yaşındaki evsiz adam için tam 110 bin dolar toplamayı başarmış. 10 bin dolar hedefi ile yola çıkmış olmasına rağmen insanların gösterdikleri ilgi onu çok şaşırtmış.

YARDIMLAR ARTIYOR

McClure toplanan bu parayla adama bir ev tutup bir süre kirasını ödemeyi düşünüyor. Philadelphia'nın soğuğunda tüm kışı sokakta geçirecen bir adamın, cebindeki son parayı zor durumdaki birine yardımcı olmak için kullanması insanları o kadar etkilemiş ki, kampanyaya olan ilgi artarak devam ediyor.


Cebindeki Son Parayı Verdi! Gece Yarısı Benzini Biten Kadının Yardımına Evsiz Adam Koştu

Son Dakika Güncel Cebindeki Son Parayı Verdi! Gece Yarısı Benzini Biten Kadının Yardımına Evsiz Adam Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • İnsan olabilmek: Müslümanlıktan bahseden sahtecilere kapak gibi hikaye. 26 19 Yanıtla
  • ALİQ: Yakında evlenir bunlar :) 6 18 Yanıtla
  • elif çelik: çok ama çok mutlu oluyorum böyle haberleri gördükçe 22 0 Yanıtla
  • Veysel IŞIK: İnsanlık ölmedi. Kıyamete kadar sürecek, güzel yürekli insanlar varoldukça güzel işler yapılacak. 21 0 Yanıtla
  • nikılıs keyç: hatunda kaymak gibi para yoksa başka şeyler var 2 18 Yanıtla
  • kerim: boşuna dememişler iyilik yap iyilik bul diye 16 2 Yanıtla
  • BREET: TÜRKİYEDE olsa kadına her türlü muamele yapıp eğer öldürmezse oda büyük lutuf ve arabayı gasp edip oradan uzaklaşmak sonuç onlar gayri müslüm türkiye yüzde doksan müslüman şimdi siz kararınızı verin yalanmı . 7 10 Yanıtla
  • TUNÇ06: Tipe bakıp da önyargılı olmamak lazım çok güzel örnek... 15 0 Yanıtla
  • yalnız kurt: helal olsun adama da kıza da 8 0 Yanıtla
  • kozanlı: şu yazdıklarınızı bile okuyorum ve inanın gözlerim doldu.iyiki sizin gibi insanlar var bu dünyada..desteklerinizden dolayı kendi şahsıma tşk ederim. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement