Çelik, "En Büyük Hayalim 'İzel Ve Çelik' Olarak Bir Araya Gelmek" - Son Dakika
Güncel

Çelik, "En Büyük Hayalim 'İzel Ve Çelik' Olarak Bir Araya Gelmek"

Çelik, "En Büyük Hayalim \'İzel Ve Çelik\' Olarak Bir Araya Gelmek"

Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Çelik, Kral Pop TV, Kral Pop Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oldu.

05.05.2017 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezegen Mehmet'in sorularını içtenlikle yanıtlayan Çelik, sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

Çelik, "İzel-Çelik-Ercan bir albümlük projeydi, ama kavga etmeseydik devam edebilirdik. Şu an ikisiyle de görüşüyorum tabii ki. Tekrar bir araya gelmek en büyük hayallerim arasında" dedi.

"Resmen Ruhum Çöküyor"

Çelik, programda  hayattaki kaygısının ve hayallerinin neler olduğunu anlatarak "Şöyle ifade etmek istiyorum. Kendimle ilgili bir kaygım yok aslında. Çok şükür istediklerime sahibim. Keyfim yerinde, bir evladım var. Ama genel bir kaygım var. Amerika'da her sene yapılan Oscar Ödülleri'ni seyrediyorum. İzledikten sonra bir hafta boyunca beni kimse toplayamıyor. Kıskanıyorum desem, kıskanmak kelimesi çok az kalıyor. Ruhum çöküyor resmen. İstiyorum ki Türkiye'de de sanatta öyle bir yer olsun" dedi.

"Mahalleden Geçen Kıza Bu Şarkıyı Dinletirdim"

Ünlü şarkıcı, "Öncelikle şunu söyleyeyim. Erkin Koray'a sormuşlar 'Çelik nasıl okudu şarkınızı?' diye, Erkin Koray'da 'En iyi Çelik okudu' demiş. Benim bir iddiam var. Kimse benden daha iyi Erkin Koray şarkısı okuyamaz. Çünkü ben onun nefes alışını hissediyorum. Şarkıyla ilgili hikayemi de anlatayım. 80'li yıllarda, mahallemden bir kız geçerdi. Bende de yüksek bir amfi vardı. Kız geçerken teybi, amfiye bağlardım. Ona şarkı dinletirdim" diyerek itirafta bulundu.

" Esengül'ün Büyük Hayranıydım"

Çelik, "Küçükken dinlendiğim çok isimden etkilendim aslında. Orhan Gencebay olsun, Bülent Ersoy olsun. Erkin Koray'ı çok dinledim. Fikret Kızılok aynı şekilde... Ayrıca Esengül'e de çok büyük hayranlığım vardı" dedi.

"Protesto Amaçlı Yaptım"

"Kadın kılığına girmemin sebebi, ülkede kadının üzerine basılmasından çok sıkıldığım içindi" diyen Çelik, bunu protesto amaçlı yaptığını dile getirdi.

"Haberlere Dikkat Çekmek İçin Yaptım"

"Aşık olduğum kız, hayat kadını çıktı" şeklindeki açıklaması için haberlere dikkat çekmek istediğini söyleyen Çelik, aslında böyle birisinin hiç olmadığını da itiraf etti.

Çelik'in konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21.00'de Kral Pop TV'de yayınlanacaktır. Programı ayrıca Kral Grubu'nun resmi YouTube kanalı Kral Müzik'ten de izleyebilirsiniz...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelik, 'En Büyük Hayalim 'İzel Ve Çelik' Olarak Bir Araya Gelmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement