Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şırnak'ta - Son Dakika
Politika

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şırnak'ta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şırnak\'ta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak’a geldi.

19.04.2018 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak'a geldi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere özel bir uçakla Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şerafettin Elçi Havalimanında çiçeklerle karşılandı. Bakan Özhaseki'yi, Vali Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve STK temsilcileri karşıladı. Bakan Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra karayolu ile Kasrik Beldesine geçti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şırnak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    11:10 Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ üyesi olmaktan hüküm giyen Boydak Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda evinde yapılan aramada para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Bekir Boydak, işlemleri için emniyete götürüldü.

  • AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi
    11:07 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi

    AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hayata geçirmek için '14 İlkede 61 Proje' hazırladıklarını belirterek Ortahisar Belediyesi'ni istişare kültürü ile yönetmek için vatandaşların oyuna talip olduklarını belirtti.

  • Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya
    11:07 Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği rapor, Gazze'de kıtlığın yaklaştığını ve nüfusun tamamının felaket boyutunda açlıkla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'deki 2.2 milyon kişi yeterli gıda bulamazken, kuzeydeki kıtlığın Mart-Mayıs 2024 döneminde başlaması bekleniyor. İsrail, 'açlığı savaş aracı olarak kullanmakla' suçlandı. Rapor, İsrail'in Gazze'yi geniş çapta yok etmesi ve yardımı kısıtlaması nedeniyle kıtlık koşullarının yayılacağını ifade etti.

  • Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    11:06 Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti.

  • Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı
    11:05 Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

    Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Vali Erdinç Yılmaz, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek sohbet etti. İftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve dua edildi.

  • Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak
    11:04 Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus ilçesine fuar ve kongre merkezi kazandıracaklarını belirtti. Tarsus'un ticaret ve turizm trafiğinin kesişim noktası olduğunu vurgulayan Soydan, modern ve uluslararası bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    11:02 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar öncesinde şehitlerimizin ruhu için dualar edildi ve oruçlar açıldı. Programa ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve protokol üyeleri de katıldı.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi
    11:02 Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi

    Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Programa birçok önemli isim katıldı ve Vali Enver Ünlü, şehitlik makamının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Program sonunda Vali Ünlü ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilenip sohbet etti.

  • Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı
    11:02 Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı

    Gediz ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Yunus Altıngemi, Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı. Altıngemi, adalet ve güvenliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği, Uluslararası tüm ülkelere sağlamayı amaç edinmiş, küresel bir kuruluş olan Birleşmiş Milletler büyükelçiliği görevine atanarak hemşerilerini gururlandırdı.

  • FETÖ/PDY üyesi firari Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    10:56 FETÖ/PDY üyesi firari Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Boydak'ın, örgütün mali ayağında yer aldığı iddia ediliyor.

  • Derince'de şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda ağırlandı
    10:54 Derince'de şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda ağırlandı

    Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler ve yakınları bir araya geldi. Programda, şehitler için dualar edildi ve şehitlerin önemi vurgulandı.


Advertisement