Beşiktaşlı Quaresma, Kulübünü FIFA'ya Şikayet Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Quaresma, Kulübünü FIFA'ya Şikayet Etti

Ricardo Quaresma, kendisine verilen disiplin cezaları nedeniyle Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti.

15.02.2018 02:45  Güncelleme: 09:19

Ricardo Quaresma'nın kulüp tarafından kendisine verilen disiplin cezaları nedeniyle Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı.

350 BİN EURO PARA CEZASI KESİLDİ

Portekizli yıldız geride kalan yaklaşık 2,5 sezonda performansıyla elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olsa da gördüğü kartlar nedeniyle birçok kez takımı zor durumda bıraktı. Siyah-beyazlı yönetim de disiplin talimatı gereğince 2015-16'da 12 sarı, 2 kırmızı; 2016-17'de 10 sarı ve bu sezon 3 sarı, 1 kırmızı kart gören 34 yaşındaki futbolcuya toplamda yaklaşık 350 bin euro para cezası uyguladı. Ricardo Quaresma'nın geçen sezon genelde oyundan alındıktan sonra teknik heyete karşı ortaya koyduğu ölçüsüz tepkileri de göz önünde bulunduran siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcuya ağır bir fatura çıkardı.

YILLIK 2,1 MİLYON EURO KAZANIYOR

Beşiktaş'la 2020'ye kadar sözleşmesi olan ve yıllık 2 milyon 100 bin euronun yanı sıra maç başına 4 bin euro kazanan Portekizli oyuncu, 350 bin euroluk cezaya karşı çıkarak, FIFA'ya başvurdu. FIFA'dan para cezasının iptal edilmesini isteyen Quaresma haksızlığa uğradığını ileri sürdü. Beşiktaş'la iletişime geçen FIFA'nın önümüzdeki günlerde Portekizli futbolcunun başvurusunu karara bağlaması bekleniyor.

ABOUBAKAR DA İSTİYOR

Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet eden ikinci isim ise Vincent Aboubakar oldu. Kiralık olarak geçen sezon siyah-beyazlı formayı giyen ve 4 sarı, 3 kırmızı kart gören Kamerunlu golcü kendisine verilen yaklaşık 400 bin euro para cezası nedeniyle Quaresma gibi FIFA'nın kapısını çaldı.

Porto'ya geri dönen Aboubakar şampiyonluk priminin kendisine ödenmediği gerekçesiyle de geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı kulüp hakkında 252 bin 137 euroluk icra takibi başlatmıştı.

Beşiktaşlı Quaresma, Kulübünü FIFA\'ya Şikayet Etti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Quaresma, Kulübünü FIFA'ya Şikayet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Huso: Siz hala bu cavurlari bagriniza basın 6 8 Yanıtla
  • ..ÇORUMLU.. : RENKLİLER SEVİNMEYİN HA YALAN HABER 8 5 Yanıtla
  • Vatandaş: O kadar sezon dünyasının parasını kazan sonrada git kazandığının yanında pire gibi kalan meblağ için icraya ver yada şikayet et AÇ GÖZLÜLER... 7 5 Yanıtla
    Vatandaş: Ben yorumumu habere göre yaptım eğer haber doğru değilse yorumum kaldırılabilir. 1 0 VATANDAŞ #2: haberin aslı varsa 1 trilyon gibi bi para bahsdiyolar senin ufak bi para galiba. 0 0
  • Jako : Beşiktaş için problem değil bastırır parayı öder. Ama öbürleri özellikle Galatasaray batmiş parasızlıktan ağzıları kokuyor 4 3 Yanıtla
  • barış gür: o7 suyun ısındı abobakar da bakacak dalgasına artık... 4 2 Yanıtla
  • Ağlayan Renkliler: içimizdeki münihliler panikte xD 5 0 Yanıtla
    Emrah : Helal Renktaşım benim 0 0
  • Bjk: Quarejma son seneleri diye böyle yüksek ceza kesildiğini düşünüyorm 1 1 Yanıtla

Advertisement