CHP'de Yerel Seçim Kaosu - Son Dakika
Güncel

CHP'de Yerel Seçim Kaosu

Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan aday belirleme krizi, parti tabanında derin endişe uyandırdı. CHP, İstanbul'daki en önemli yerel kalesi Kadıköy adayında, hem partilileri hem de halkı büyük bir hezeyana uğrattı.

28.01.2019 01:15  Güncelleme: 01:14

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Türkiye genelinde adaylarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisinde belki de siyaset geçmişine derin izler bırakacak gelişmeler oluyor.

CHP'de Yerel Seçim Kaosu

KADIKÖY'DE SEÇMEN GÖRMEZDEN GELİNDİ

Bugün saatler süren MYK toplantısından radikal ve aslında sonu belli ama başı hesaplanamamış kararlar ile çıkan CHP, İstanbul'daki en önemli yerel kalesi Kadıköy adayında hem partilileri hem de halkı büyük bir hezeyana uğrattı.

SEÇMEN ODABAŞI'NA TEPKİLİ

Daha önce Twitter vb. birçok platformda yapmış olduğu paylaşımlarla dikkat çeken ve bu anlamda da desteklenmeyen Şerdil Dara Odabaşı'nın aday gösterilmesinin ardından gelen tepkiler miydi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunu istifaya zorlayan? Şimdi ise tüm bu yaşananların yanı sıra mevcut başkan Aykurt Nuhoğlu'nun CHP yönetimi tarafından adaylığına sıcak bakılmadığından parti kulislerinde yeni bir uzlaşı adayının gösterilmesi konuşuluyor.

CHP\'de Yerel Seçim Kaosu

Son Dakika Güncel CHP'de Yerel Seçim Kaosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement