Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur Kimdir? - Son Dakika
Politika

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur Kimdir?

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur Kimdir?

CHP'den İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur'a Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma açıldı. Peki, CHP İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur kimdir?

05.04.2019 10:27  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP'den İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur hakkında devir teslim törenindeki konuşması nedeniyle 'Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla soruşturma açıldı. Peki, CHP İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur kimdir? Aslen nerelidir?

RAMAZAN İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini ve lise öğrenimini Torbalı'da gördü. İzmir Ege Üniversitesi'nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek eğitimini tamamladı.

Uygur, 19 yıldır Torbalı'da serbest muhasebecilik yapmaktadır. 17 yıldır üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve CHP'den Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ramazan İsmail Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Torbalı Belediye Başkan Adayı oldu. Uygur, İzmir'in Torbalı ilçesini 52,49 oyla kazandı.

Son Dakika Politika Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement