CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer Açıklaması

CHP Eskişehir Milletvekili adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Metin Tomsuk ve Erdal Caferoğlu Eskisehir Genç İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

16.10.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Eskişehir Milletvekili adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Metin Tomsuk ve Erdal Caferoğlu Eskisehir Genç İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti.,

Partiden yapılan açıklamada, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkardıklarını belirtti.

Barış ve huzur diyerek yola çıktıklarını bildiren Usluer, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu sürecin sağlıklı işlemesi, 2 Kasım'da her şeyin daha güzel, daha iyi olması için çalışıyoruz. Bunu el birliği ile gerçekleştireceğiz. Ben şimdi size CHP'ye oy verin demeyeceğim. Siz yeter ki seçimlerde sandığa gidin. Birlik olmak için, kimsenin kimseden farklı olmadığı eşit bir ülke için özgürlük için oy verin. Nasıl olur nasıl düzelecek demeyin. Siz yeter ki inanın, yeter ki birlikte inanalım. Biz CHP olarak sizleri önemsiyoruz. Geleceğimiz sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement