Chp'li Akgöl, Meclis'teki Maaş Sorununu Meclis'e Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Chp'li Akgöl, Meclis'teki Maaş Sorununu Meclis'e Taşıdı

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, TBMM Başkanı Cemil Çicek'e, kaç personelin yerinin değiştirildiğini ve kaç çalışanın Şubat ayı maaşlarının ödenemediğini sordu CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, TBMM Başkanı Cemil Çicek'e, kaç personelin...

15.02.2012 15:41

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, TBMM Başkanı Cemil Çicek'e, kaç personelin yerinin değiştirildiğini ve kaç çalışanın Şubat ayı maaşlarının ödenemediğini sordu CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, TBMM Başkanı Cemil Çicek'e, kaç personelin yerinin değiştirildiğini ve kaç çalışanın Şubat ayı maaşlarının ödenemediğini sordu.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Kamu kurum ve kuruluşlarından geçici görevlendirmeyle TBMM'de sekreter ve milletvekili danışmanı olarak çalışanlara Şubat ayı maaşlarının ödenmediğini belirten Akgöl, şu soruları yöneltti:

"Toplam kaç banko memurunun çalışma yerleri değiştirilmiştir? Bu yer değişiklikleri, TBMM'nin yeni idari yapılanması neticesinde atanan daire başkanlarının, varlıklarını hissettirmek için yaptıkları bir tasarruf mudur?

TBMM'de yürütülen norm kadro çalışmaları ne aşamadadır? Bu çalışmanın sonunda ne yapılmak istenmektedir? Emekliliği gelen personelin emekliliğe zorlanması mı planlanmaktadır?

Toplam kaç çalışanın Şubat ayı maaşları ödenememiştir? Şubat ayı maaşını alamayan personelin zor durumda kalmasının sorumluları kimlerdir? Personel maaşlarının ödenememesi daha önce karşılaşılan bir durum mudur? Kredi borcu, kira ödemesi gibi ertelenemeyecek borçları olan personelin bu sıkıntısının çözümü için nasıl bir çalışma yapılmaktadır? Çalışanların Şubat ayı maaşlarının ne zaman ödenmesi planlanmaktadır?" - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Akgöl, Meclis'teki Maaş Sorununu Meclis'e Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement