CHP'li Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Seçimlere Odaklandı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Seçimlere Odaklandı

CHP\'li Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Seçimlere Odaklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Önseçimde güzel bir demokrasi şöleni yaşadık."

30.09.2013 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Önseçimde güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Bundan sonraki hedef gerçek seçimlerde başarılı olmak" dedi.

CHP Bolu İl Teşkilatı'nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan önseçimde rakiplerine açık ara fark atan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, hedeflerinin seçimlerde başarılı olmak olduğunu söyledi. Tam 7,5 ay önce aday adaylığını açıkladığını belirten Mısırlıoğlu, "O günden itibaren de hep şunu söyledik. Tabii ki kamuoyu yoklamaları yapılsın, sokağın sesini mutlaka genel merkezimiz ve Cumhuriyet Halk Parti'li üyelerimiz bilsin ama bu kararı da Cumhuriyet Halk Parti'li üyeler versin. 29 Eylül'de güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Cumhuriyet Halk Parti'li üyelerimiz yoğun bir katılımla sandığa geldiler. Destekledikleri aday için de oylarını kullandılar. Güzel bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Yapılan bu önseçimin, partimizin gücüne güç kattığını düşünüyorum. Ben diğer aday arkadaşlarıma da verdikleri emek için, gösterdikleri mücadele için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Önseçimi bir kenara bırakacaklarını ve bundan sonraki asıl hedeflerinin 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde başarılı olmak olduğunu vurgulayan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, "Biz buna yürekten inanıyoruz. Tüm Cumhuriyet Halk Partili üyelerimiz buna yürekten inanıyor. Önseçimde bunu bir kez daha gösterdiler. Yıllardır, Bolu halkının çektiği zulümden, Bolu'da yanlış uygulamalardan artık kurtulmak gerekiyor ve 2014 seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılı olması için üzerimize ne düşüyorsa, elimizden ne geliyorsa, biz bunu sonuna kadar yapacağız. Bizler halkımızın hizmetkarı olmak istiyoruz. Bizler göreve talibiz, hizmete talibiz. Biz halkın içinden biri olmak istiyoruz ve ilerleyen süreçte de kendimizi Bolu halkına doğru bir şekilde ifade edeceğiz" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Seçimlere Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement