CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Karaman'a Gidecek - Son Dakika
Yerel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Karaman'a Gidecek

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Karaman\'a Gidecek

CHP Karaman İl Başkanı Ertuğrul, Kılıçdaroğlu'nun 17 Ocak'ta belediye başkan adaylarının tanıtımına katılmak üzere Karaman'a geleceğini söyledi.

15.01.2014 15:54  Güncelleme: 16:05

CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17 Ocak Cuma günü belediye başkan adaylarının tanıtımına katılmak üzere Karaman'a geleceğini söyledi.

Yoğun programına rağmen Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun saat 13.00'da helikopterle Karaman'a geleceğini belirten İl Başkanı Ertuğrul, "Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, helikopterle Kemal Kaynaş Stadyumu'na inecek. Burada kendisini bekleyecek olan partiye ait seçim otobüsüyle önce şehir turu atarak halkı selamlayacak. Daha sonra ise aday tanıtımının yapılacağı Kazım Karabekir Spor Salonu'na geçecek. Karaman'daki aday tanıtım programına Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, çok sayıda il başkanı ve ilçe başkanları katılacak" dedi.

Ertuğrul, aday tanıtım programının ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun helikopterle Karaman'dan ayrılacağını belirtti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Karaman'a Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement