CIA İçin Çalıştım - Son Dakika
Magazin

CIA İçin Çalıştım

Ekran Başındakilerin Bozuk Cihazlarını Çalıştıran Uri Geller, "Bunu Benim Değil Onların Enerjileri Sağlıyor' Diyor

11.05.2008 19:15

EKRAN BAŞINDAKİLERİN BOZUK CİHAZLARINI ÇALIŞTIRAN URİ GELLER, "BUNU BENİM DEĞİL ONLARIN ENERJİLERİ SAĞLIYOR' DİYOR

Türkiye'den bu kadar yoğun bir ilgi bekliyor muydunuz?

- Nasıl bir başarı ile karşılacağımı asla önceden bilemem. Ama Türk insanı çok ruhani, çok hassas. Türkiye'ye gelince kendimi mükemmel hissetim. Çocukluğumun geçtiği Kıbrıs'ta 11 yaşındayken tanıştığım bir imam "Neyi hayal ediyorsan o gerçek olabilir. En büyük güç hayal etmektir" diyerek bana inanıp bir enerji verdi.

TV'lerin yanına bozuk saat ve uzaktan kumandalar koydurdunuz ve birçok kişiye göre de bunları çalıştırdınız?

- Bu evdeki insanların kendi enerjileri. Onları etkileyen ve iten insanım. Katalizör görevi yapıyorum. Enerji onlardan kaynaklanıyor, ben yol gösteriyorum..

Bu özelliğinizde size en çok ne mutlu etti?

- Beni en çok mutlu eden, insanlara sigarayı bıraktırmaya yardımcı olmamdı. Almanya'daki bir bölümde bunu yaptık ve sonrasında 55 bin kişi sigarayı bıraktı.

Bu özelliğinizi ne zaman farkettiniz?

- 4 yaşındayken oyun parkında çok güçlü ve aydınlık bir ışık kümesi omzuma dokundu ve yere düştüm. Olayı anneme anlattığımda hayal gücümün bir ürünü olduğunu söyledi. 5 yaşındayken çorba içerken elimdeki kaşık eğilmeye başladı. Fakat kimse inanmadı.

Bu özelliğiniz yaşantınızı etkiledi mi?

- Etkilemedi. Bunun nedenini ben de bilmiyorum, kimse de açıklayamadı zaten. Küçükken beni götürdükleri doktor soyaçekim olarak açıkladı. Okulda ise arkadaşlarım çatlak olduğumu düşünüyordu. Çünkü telepati yoluyla kopya çekiyordum, saatleri ileri alıyordum, teneffüs zili erkenden çalıyordu.

Çocuklarınız bunları yapabiliyor mu?

-Yapamıyor. Oğlum avukat, kızım ise oyuncu. Her ikisinin de böyle yetenekleri yok. Ama benimle aralarında telapati oluyor

Programın dışında nelerle uğraşıyorsunuz?

-Mücevher ve saat dizaynları yapıyorum. Bu tasarımlarda enerji veren kristal ürünler kullanıyorum. Motivasyon kitapları yazıyorum. Bunu para için yapmıyorum. Zaten kazandığım paranın büyük bir bölümü çocuklar ve özellikle hasta çocuklara gidiyor.

Şans oyunları oynayıp onları tutturduğunuz oldu mu?

-Asla. Ben güçlerimle kumar falan oynamayı düşünmedim. Böyle bir şeyi kesinlikle yapmam.

FBI ve CIA için çalışmışsınız. Bu sizi hayatınızı riske atma adına korkuttu mu?

-3 sene CIA için çalıştım. Çok heyecan vericiydi. Bir filmde oynamak gibiydi. Bütün çocukluk rüyalarım, casuslar... Hayatı riske atma adına ise çok genç ve salaktım. Herhalde insan gençken böyle oluyor.

Vatan

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin CIA İçin Çalıştım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement