Çığ Nedeniyle Kapanan Yolda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
3.Sayfa

Çığ Nedeniyle Kapanan Yolda Çalışmalar Sürüyor

Çığ nedeniyle kapanan yolda çalışmalar sürüyor -Kapalı yolda mahsur kalan vatandaş 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldıVAN - Van-Bahçesaray yolunda etkili olan fırtına ile birlikte düşen çığla kapanan yolda karayolları ekiplerinin çalışması devam ediyor.

19.01.2018 22:58

Çığ nedeniyle kapanan yolda çalışmalar sürüyor

-Kapalı yolda mahsur kalan vatandaş 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı

VAN - Van- Bahçesaray yolunda etkili olan fırtına ile birlikte düşen çığla kapanan yolda karayolları ekiplerinin çalışması devam ediyor. Kapalı yolda mahsur kalan vatandaş ise 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Van-Bahçesaray yolu, etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle 2 yere düşen çığ sonucu ulaşıma kapandı. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü 111. Şube Şefliğine bağlı Görentaş Şantiye Şefliği ekiplerinin, sabahın erken saatlerinde başlattığı çalışmalar şiddetli fırtına nedeniyle yavaşladı. Ekipler, yoğun bir şekilde çığ bölgesini temizleme çalışmalarını sürdürürken, bölgeye gelen vatandaşlar ise yolun kapalı olması nedeniyle geri dönerek Bitlis'in Hizan ilçesi üzerinden Bahçesaray'da gitmeye çalışıyor. Dün akşam saatlerinde Van'dan Bahçesaray'da gitmek isterken yolda mahsur kalan vatandaş ise 3 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Öte yandan, karayolları yetkilileri Van-Çatak-Bahçesaray bağlantılı yolu kullanmamaları konusunda sürücüleri uyardı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çığ Nedeniyle Kapanan Yolda Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement