Çiğli Belediyesi'nden Kardeş Belediyelere Araç Desteği - Son Dakika
Yerel

Çiğli Belediyesi'nden Kardeş Belediyelere Araç Desteği

Çiğli Belediyesi\'nden Kardeş Belediyelere Araç Desteği

Çiğli Belediyesi, kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçe belediyelerine birer kamyonet hibe etti.

23.10.2015 11:15

Çiğli Belediyesi, kardeş belediyeleri olan Tunceli'nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçe belediyelerine birer kamyonet hibe etti.

Çiğli Belediyesi, kardeş belediyeler arasında kaynaşmanın sağlanması için mecliste bir karar aldı. Alınan göre belediye, kardeş belediyeleri olan Tunceli'nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçe belediyelerine birer kamyonet hibe etti. Çiğli Belediyesi ayrıca, Mazgirt Belediyesi'ne 5 bin metrekarelik kilit parke, Pülümür'e faks ve fotokopi cihazı ve her belediyeye bank gönderdi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu belediyelere destek olduklarını söyledi. Belediyelerin ihtiyacı olan kamyonetlerin kardeş belediyelerce talep edildiğini belirten Başkan Arslan, "Mali olanaksızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyelerimiz Pülümür, Mazgirt ve Çemişkezek'e birer kamyonet hibe ettik. Ayrıca belediyelerin ihtiyaçlarına göre farklı kalemlerden oluşan malzemeler de gönderdik. Belediyeler arası desteğin önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli Belediyesi'nden Kardeş Belediyelere Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement