Cinayet Sanıklarına 2'şer Kez Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanıklarına 2'şer Kez Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis İstemi

Cinayet Sanıklarına 2\'şer Kez Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis İstemi

Adana'da iki kişiyi öldürdüğü ileri sürülen üç kişiye, 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

24.02.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da iki kişiyi öldürdüğü ileri sürülen üç kişiye, 2'şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan ve 'uyuşturucu satmak, bulundurmak, silahla yaralama' suçlarından sabıkalı olduğu öne sürülen Ahmet Özdemir ve Cengiz Özdemir, 20 Kasım 2013 günü kayboldu. Soyisim benzerliği bulunan 2 kişinin akrabaları polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Aileler, şikayet dilekçelerinde de uyuşturucu tacirlerinden şüphelendiklerini belirtti. Ali Hocalı köyü Malaz mevkiinde, narenciye bahçesi bulunan bir kişi 5 Aralık 2013'de DSİ sulama kanalı içerisinden gelen kötü kokuyu merak ederek baktığında üst üste atılmış 2 erkek cesedini görüp, jandarmayı aradı. Yapılan incelemede tüfekle öldürülen 2 kişinin Ahmet ve Cengiz Özdemir olduğunu belirlendi.

Vahşice 2 kişiyi, olay yerinde ellerinde tüfekle görülen Mehmet T. (33), Mürşit T. (23) ile cesetlerin bulunduğu yerdeki bir poşette parmak izi bulunan 23 yaşındaki Ahmet D.'nin öldürdüğü iddia edildi.

Tutuklanan Mehmet T. ve Mürşit T. ile yakalama kararı bulunan Ahmet D. hakkında Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde '2 kişiyi kasten öldürme' suçundan dava açıldı.

Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan ve 2'şer kez müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenen sanıklardan Mehmet T. ve Mürşit T., tutuklandıkları mahkemede suçlamayı kabul etmedi. Katil zanlılarından Mehmet T., "Kayınbiraderim vurulmuştu. Vurma işinin azmettiricisi olduğunu öğrendiğim Cengiz ile görüşmeye gittim. Bilgisinin olmadığını söyledi. Cengiz ile bir husumetim yok. Öldürme olayına katılmadım" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanıklarına 2'şer Kez Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement