Cinayet Zanlısı Türk, Avrupa Genelinde Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Türk, Avrupa Genelinde Aranıyor

Cinayet Zanlısı Türk, Avrupa Genelinde Aranıyor

Almanya'nın Leipzig kentinde 2016 yılı Ekim ayında işlenen cinayetin zanlısı 21 yaşındaki Mehmet Çelik için Avrupa genelinde yakalama kararı çıkartıldı.

16.03.2017 13:43  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Leipzig kentinde 2016 yılında öldürülen Tunuslunun katil zanlısı 21 yaşındaki Mehmet Çelik hakkında Avrupa genelinde yakalama kararı çıkarıldı.

LEİPZİG YAKINLARINDA OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Almanya'nın Leipzig kentinde 2016 yılı Ekim ayında işlenen cinayetin zanlısı 21 yaşındaki Mehmet Çelik için Avrupa genelinde yakalama kararı çıkartıldı. Polisin yaptığı açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl 21 Ekim'de, 24 yaşındaki bir Tunus vatandaşı öldürüldü. 27 Ekim'de, 20 yaşındaki bir kişi cinayet zanlısı olarak yakalandı ve tutuklandı. Tutuklanan bu zanlı, cinayeti Mehmet Çelik ile birlikte işlediğini itiraf etti. Polis, cinayet zanlısı Mehmet Çelik'in Leipzig kenti yakınlarda olduğunun tahmin edildiğini, ancak başka bir şehre gitme ihtimalinin de değerlendirildiğini bildirdi. Zanlının ayrıca, 22-27 Ekim tarihleri arasında Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'nin Hamm kentinde kaldığı tespit edildi. Atletik bir yapıya sahip olan Mehmet Çelik, 1,75-1,80 boylarında, siyah, kısa, düz saçlı ve kahverengi gözlü. Zanlı Çelik, akıcı Almanca konuşuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Türk, Avrupa Genelinde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement