Çipli ve Ünsal Çifti Evlendi - Son Dakika
Yerel

Çipli ve Ünsal Çifti Evlendi

Çipli ve Ünsal Çifti Evlendi

Selçuk Belediyesi eski Basın Danışmanlarından Ahmet Çipli'nin oğlu Sercan, hayatını Ünsal ailesinin biricik kızları Gülçin Ünsal ile birleştirdi.

12.06.2014 11:24  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediyesi eski Basın Danışmanlarından Ahmet Çipli'nin oğlu Sercan Çipli, hayatını Ünsal ailesinin biricik kızları Gülçin Ünsal ile birleştirdi. Aynı zamanda Selçuk Belediyesi'nde çalışan genç çiftlerin nikahını ise çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı kıydı.

Selçuk'un önde gelen mekanlarından biri olan Cerithan Restoran'da düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine giren genç çiftlerin nikah şahitliğini Urla Eski Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ile Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Nazım Değişmez yaptı.

Göreve başladığı günden bu yana ilk nikahını Selçuk Belediyesi çalışanları olan Sercan ve Gülçin çiftine kıyan Başkan Bakıcı, nikah cüzdanını her nikah töreninde olduğu gibi sadece geline değil, damadın da almasını istedi. Selçuk belediyesi personeli olan Sercan ve Gülçin çiftinin nikahını kıymaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede ses sanatçısı Çetin Çınar'ın seslendirdiği nostaljik şarkılar ve Türk sanat müziği eserleri davetliler tarafından büyük beğeni toplarken, tüm davetliler Müzisyen Engin Kaçer ve Mustafa Subaşı'nın birlikte söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Selçuk Belediyesi eski Basın Danışmanlarından Ahmet Çipli, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çipli ve Ünsal Çifti Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement