Soyguncu "Çocuğum Hasta 100 Bin TL Verin" Diyerek Banka Soymak İstedi - Son Dakika
Güncel

Soyguncu "Çocuğum Hasta 100 Bin TL Verin" Diyerek Banka Soymak İstedi

Soyguncu "Çocuğum Hasta 100 Bin TL Verin" Diyerek Banka Soymak İstedi

Antalya'da bankaya giren soyguncu silahını polise doğrultup "Çocuğum hasta bana çabuk 100 bin TL verin" diyerek bankayı soymak istedi.

16.04.2018 18:43  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bankaya giren şahıs, "Çocuğum hasta bana çabuk 100 bin TL verin" diyerek bankayı soymak istedi. Polis ekipleri eşgali belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

SİLAHINI POLİSE DOĞRULTUP "ÇOCUĞUM HASTA BANA ÇABUK 100 BİN TL VERİN" DEDİ

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Eski Sanayi Sitesi 676 Sokak üzerindeki bir kamu bankasında 17.15'de meydana geldi. Bankaya müşteri kılığında giren ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, belindeki tabancayı görevli banka memuruna tutarak iddiaya göre, "Çocuğum hasta bana çabuk 100 bin TL verin" şeklinde konuştu.

Soyguncu

HAREKET EDEN PERSONELİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ

Şahıs, banka güvenlik görevlileri ve hareket etmeleri halinde banka personelini de öldüreceğini söyleyerek tehditlerde bulundu. Banka görevlileri soygun şüphelisini bir taraftan oyalarken, güvenlik görevlileri şüphelinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak şahsa müdahale etmek istedi. Kalabalıktan yararlanan adam olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Durumun polise haber verilmesi üzerine gelen ekipler, banka çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Soyguncu

EŞGALİ BELİRLENDİ, YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri banka güvenlik kameralarını incelemeye alırken, ekipler eşgalini belirledikleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soyguncu 'Çocuğum Hasta 100 Bin TL Verin' Diyerek Banka Soymak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ne değişecek: bu insanları bu hale getiren devlet Sen git suriyelilerle ilgilen kendi yandaşlarını ihya et utanç duyuyorum insanlığımdan bizi umursamayan önemsemeyen bir devletimiz olduğu için 12 6 Yanıtla
  • ++++++++: suriyeli olsan herşey beleşti 7 3 Yanıtla
  • Ben: Devlet e laf Eden durzuler sizi iyi taniyoruz daha daha yakindan tanimaya devam edecegiz 1 5 Yanıtla
  • haramolsun: suriyeli beleş muayene oluyor bana gss cıkıyor ödemekde istemiyorum muayene olmak istemiyorum ben bu devletten bişe istemiyorum 0 0 Yanıtla
  • Wtf: Güvenlik vuraydı direkt.silah çekmiş birine haktır.. 0 0 Yanıtla
    Wtf: Yasalar duygularla konulmadı,her paraya ihtiyacı olan silah çeksin ozaman,bu gün ona yarın sana çekerler.benim de çocuğum var ben de o bankada güv.görevlisiyim.. 2 5

Advertisement