Çocuk Meclisinden Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Çocuk Meclisinden Başkan Doğan'a Ziyaret

Çocuk Meclisinden Başkan Doğan\'a Ziyaret

İzmit Belediyesi Çocuk Meclisi yeni yönetimi, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a gerçekleştirdi.

11.01.2018 14:00

İzmit Belediyesi Çocuk Meclisi yeni yönetimi, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a gerçekleştirdi.

Çocuk meclisi yeni başkanı Özel Yahya Kaptan On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Meyra Karadere ve meclis komisyon üyeleri seçimlerin ardından ilk ziyaretini Belediye Başkanı Doğan'a gerçekleştirdi.

Çocuk Meclisinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nevzat Doğan, öğrencilerden kentimize dair projeler istedi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, "Okul Meclisiniz daha önceki çalışmalarında çok başarılıydı, tebrik ediyorum. Yeni dönem, yeni heyecanlarla yeni projeler geliyor. Güzel projeler gerçekleştireceksiniz, biz de belediyemiz olarak her zaman yanınızda olacağız ve destekleyeceğiz. Biz İzmit Belediyesi olarak siz çocuklarımızla çok anlamlı projeler gerçekleştiriyoruz. Gönüllü zabıtalarımız, izcilerimiz, Çocuk Meclisimiz, Çocuk Hakları Okulumuz gibi birçok faaliyetimiz var. Ama toplum olarak hepimizin kafa yorması gereken bazı konular var. Bu konularda sizlerden de özel projeler bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuk Meclisi Başkanı 7. Sınıf öğrencisi Meyra Karadere ise, "Başkanım bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz. Geçtiğimiz dönemlerde meclis çalışmalarında arkadaşlarımız çok güzel fikirler üretmiş ve bu fikirleri bu dönemde bizler için ilham kaynağı olmuştur. Sizlerin bize olan güveniniz ve desteğiniz ortada. Bizde sizin bu güveninize layık olmak için elimizden geleni yapacağız" diyerek Çocuk Meclisi çalışmaları hakkında bilgi verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çocuk Meclisinden Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement