Çocuklar Dileklerine Kavuştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Çocuklar Dileklerine Kavuştu

Deniz Feneri Derneğinin düzenlediği "1001 Çocuk 1001 Dilek" projesi kapsamında dilek tutan 124 çocuk hediyelerini törenle aldı Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Koçak."Çocukların yüzünün gülmesine şahitlik etmekten çok mutluyuz".

01.06.2013 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneğinin düzenlediği "1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi" kapsamında, 124 çocuğa istedikleri hediyeler törenle verildi.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi, Ankara ve civar illerden gönderdikleri mektuplarda, dileklerine yer veren aralarında yetimlerin de bulunduğu 124 çocuğun hayallerini yerine getirdi.

Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Ankara Şubesi'nde düzenlenen törende, 2003'te başladıkları projeyle çok sayıda çocuğun ve gencin dileğini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu yıl Suriyeli çocukların da seslerini duyarak, hayallerini hayata geçirdiklerini belirten Koçak, "Çocukların yüzünün gülmesine şahitlik etmekten çok mutluyuz" dedi.

Koçak, çocukların isteklerini yazdıkları mektuların www.1001dilek.com adresinden hayırseverlerle paylaşıldığını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çocuklar Dileklerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement