Çorlu Yeni Pazarına Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Çorlu Yeni Pazarına Kavuşuyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, inşaat çalışmalarında sona gelinen Çorlu’daki Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldılar.

10.04.2018 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, inşaat çalışmalarında sona gelinen Çorlu'daki Atakent Kapalı Pazar Yeri'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldılar.

11 bin metrekare kapalı alana ve 272 adet tezgah kapasitesine sahip olacak olan Atakent Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, inşaat sahasında incelemelerde bulundular.

İnşaat hakkında yetkililer ile görüş alışverişinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve beraberindekiler, Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatının tamamlanması ile birlikte Çorlu'ya ve bölgeye ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlamasını beklediklerini ifade ettiler.

Atakent Kapalı Pazar Yeri tamamlandığında bölgenin en büyük kapalı pazar yeri olacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorlu Yeni Pazarına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement