Real Madridli Ronaldo, Vergi Kaçırma Davasını Kaybederse 30 Milyon Euro Ödeyecek - Son Dakika
Spor

Real Madridli Ronaldo, Vergi Kaçırma Davasını Kaybederse 30 Milyon Euro Ödeyecek

Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, vergi kaçakçılığıyla yargılandığı davayı kaybederse 30 milyon euro ödeyecek.

11.12.2017 10:45  Güncelleme: 11:01

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun vergi kaçakçılığıyla yargılandığı davada Portekizli futbolcunun kaybetmesi halinde hazineye en az 30 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 22 Aralık'ta ikinci duruşması yapılacak davada Ronaldo masum olduğunu savunmuş ve düşük bir ceza için anlaşma yapmayı reddetmişti.

14.8 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Ronaldo'nun davasıyla ilgili bir uzman tanığın 22 Aralık'ta ifade vereceği belirtiliyor. Bu tanığın Ronaldo'yu zor durumda bırakacağı AS gazetesinde yer alan bir haberde belirtildi.

AVUKATI RONALDO'YA DESTEK ÇIKTI

Portekizli futbolcunun avukatı Jose Antonio Choclan ise Ronaldo'nun anlaşmayı kabul etmeyerek doğru şeyi yaptığı görüşünde.

Madrid İl Savcılığı Mali Suçlar Dairesi'nin mahkemeye yaptığı başvuruda Portekizli futbolcu, 2011-2014 yılları arasında imaj gelirleriyle bağlantılı olarak 14,75 milyon euroluk vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Real Madridli Ronaldo, Vergi Kaçırma Davasını Kaybederse 30 Milyon Euro Ödeyecek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Real Madridli Ronaldo, Vergi Kaçırma Davasını Kaybederse 30 Milyon Euro Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • herşey kader: Filistinli kardeşlerimize yardım ettiği için siyonistler tarafından kalemi kırıldı resmen. inşallah öbür dünyada peygamber efendimiz ronaldoya şefaat eder. 30 2 Yanıtla
  • işler güçler: müslüman çocuklara yardım ediyor diye bu adama oyunlar oynanıyor Allah yardımcısı olsun inşallah müslüman olursun ronaldo 25 1 Yanıtla
  • Ismail bilir: Futboldan zerre kadar anlamam ama bu ronaldoyu cok seviyorum sebebi gercekten insan olup mazlumun yaninda oldugu icin parayla ronaldoya boyun egdiremezler diye dusunuyorum bence siyonistlere rest cektigi icin boyle birsey yasiyor 7 0 Yanıtla

Advertisement