Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe Açıklaması: Allah Yaşatmasın - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe Açıklaması: Allah Yaşatmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milyon dolarlar harcanarak kurulan takımlar şampiyon olamıyor. Neyse Fenerbahçe son anlarda bir şeyler yapmaya yelteniyor. Ama küme düşmeyi Alllah yaşatmasın yani." dedi.

18.03.2019 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında Başakşehir ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON OLURSA DEVRİMDİR"

Erdoğan, "Başakşehir bu sene eğer şampiyon olursa, Bursaspor gibi şampiyonluk yakalarsa bu da tabii bir devrimdir. İlla on binlerin, milyonların değil izlediği takımlar değil. Binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş." dedi.

"FENERBAHÇE BİR ŞEYLER YAPMAYA YELTENİYOR"

Fenerbahçeliliğiyle bilinen Erdoğan, "Milyon dolarlar harcanarak kurulan takımlar şampiyon olamıyor. Neyse Fenerbahçe son anlarda bir şeyler yapmaya yelteniyor. Ama küme düşmeyi Alllah yaşatmasın yani." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe Açıklaması: Allah Yaşatmasın

"BAŞAKŞEHİR'İ BEN KURDUM"

Erdoğan sözlerini şu sözlerle noktaladı: "Ama ben rahatım biliyor musun? Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum. Bir taraftan da Rize kurtardı işi, o da yükseliyor. Başakşehir'i kurduğum gibi, onun altına bir de proje takım var. O takım da benim mahalle takımı olarak 14-15 yaşında oynadığım takım. O da Başakşehir'in altyapısını oluşturuyor. Esenler Erokspor... Onlar da ikinci sırada."

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Fenerbahçe Açıklaması: Allah Yaşatmasın

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe Açıklaması: Allah Yaşatmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Tefecilik Yapan 40 Kişi Yakalandı
    11:49 Ankara'da Tefecilik Yapan 40 Kişi Yakalandı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, suç işlemek amacıyla örgüt kurarak tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltı kararı verilen 44 kişiden 40'ı yakalandı. Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla şüpheliler gözaltına alındı. Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi
    11:49 Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Mardin'de polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde bulundu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi
    11:49 AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi

    AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emine Kunt ve ailelerle görüşen Karamık, talepleri dinledi. Kunt, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Karamık'a teşekkür etti.

  • Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor
    11:49 Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor

    Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapmak için eğitimlerini aksatmıyor. Tim, iç sular, barajlar, göller ve akarsularda kaybolan ve yardım isteyenlerin yanı sıra sel, su baskınları gibi afetlerde de görev alıyor. Su altı ve su üstündeki suç delillerinin aranması ve bulunmasında da önemli rol oynayan tim, yaz kış eğitimlerini sürdürerek 24 saat göreve hazır bekliyor.

  • Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde kadın muhtar adayı
    11:48 Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde kadın muhtar adayı

    Artvin'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Uzunyalı mahallesinde çay üreticisi ve ev kadını olan Emine Akbıyık, mahallenin ilk kadın muhtarı olmak için adaylığını koydu. Akbıyık, mahalle için çocuklar ve aileler için güzel şeyler yapmayı hedeflediğini belirtti.

  • MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    11:47 MİT, PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nin sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i Süleymaniye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Bilen, örgütün gençlik yapılanması içerisinde önemli bir konumda bulunuyordu ve gençleri tespit edip teşvik ediyor, ideolojik propaganda yaparak manipülasyon yapıyor ve eylem talimatları veriyordu.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü
    11:47 Kırıkkale'de park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın söndürüldü

    Kırıkkale'de Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde duran bir otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:47 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde, otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılar ise hastanelere kaldırıldı.

  • Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı
    11:47 Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı

    Hisarcık İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazzeli çocuklara göndermek üzere Müftü Sebahattin Akyol'a teslim etti. Müftü Akyol, minik öğrencileri örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, onları iyilik elçileri olarak nitelendirdi.

  • Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü
    11:47 Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü

    Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyza Nur Akkuş, Antalya'da düzenlenen Zafer Kupası'nda 65 kiloda altın madalya kazandı. Akkuş'un yeni hedefi ise Avrupa Güreş Şampiyonası.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı
    11:46 Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, yaşlıların genç nesle rehberlik ettiğini ve geleceğe ışık tuttuğunu belirterek, yaşlılara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti göstermenin önemine vurgu yaptı. Akbıyık, yaşlıların toplumsal yaşama aktif katılımını sağlamak ve yaşlılığı yalnızlık ve umutsuzluk dönemi olmaktan çıkarmak için ortak sorumluluk taşıdığımızı ifade etti.


Advertisement