Cumhuriyet'in 90. Yılına Özel Sergi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet'in 90. Yılına Özel Sergi

Cumhuriyet\'in 90. Yılına Özel Sergi

Forum Trabzon, Cumhuriyet'in 90.yılını 9 sanatçının toplam 90 eserinin yer aldığı çok özel bir sergiyle kutladı.

30.10.2013 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Trabzon, Cumhuriyet'in 90. yılını 9 sanatçının toplam 90 eserinin yer aldığı çok özel bir sergiyle kutladı.

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon, 29 Ekim'e özel hazırladığı sergiyle Cumhuriyet'in 90. yıl coşkusunu ziyaretçileriyle paylaştı.

Sergi açılışına Femin & Art Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst, Trabzon Forum AVM Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu, sanatçılar ve ziyaretçiler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Femin & Art Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst, Türkiye'nin her yanında Cumhuriyet bayramı kutlamaları gerçekleştiriliyor. Bizim En büyük bayramımız, bizde bu sene 9 ayrı şehirde aynı konseptte 9 sanatçıdan 90 eserle 9 ayrı şehirde aynı anda açılışı gerçekleşiyor. Biz sanatçılar olarak Cumhuriyetimiz eserlerimizle renklerimizle kutlamak istedik bugün onun için buradayız. Trabzon Forum Alışveriş merkezide bize bu ortamı açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzon Forum AVM Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu, Cumhuriyetin 90. Yılı kutlayarak, "Forum Alışveriş Merkezi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduk. Bu Cumhuriyet bayramını sanatçılarımızla kutlamak çok anlamlı ve bizleri çok mutlu etti. Sanatımıza ve sanatçımıza Cumhuriyet sayesinde sahip çıkmaya başladık ve bu anlamda farklı bir anlamı vardı. Bizde Forum Alışveriş Merkezi olarak sanatçılarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluyuz" şeklinde konuştu.

Şükran Üst, Raif Kalyoncu, Yasemin Kalyoncu, Kenan Demir, Güler Genç Erol, Mümin Candaş, Rasim Çubukçu, Mehmet Hacıfettahoğlu, Fatih Başbuğ'un toplam 90 eserinin yer aldığı sergi, 3 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet'in 90. Yılına Özel Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement