Cuper'e Samsun'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Cuper'e Samsun'da Coşkulu Karşılama

Cuper\'e Samsun\'da Coşkulu Karşılama

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, bugün İstanbul'dan tarifeli uçakla beraberinde başkan Nedim Türkmen ile birlikte Samsun Çarşamba Havaalanı'na geldi.

03.01.2012 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, bugün İstanbul'dan tarifeli uçakla beraberinde başkan Nedim Türkmen ile birlikte Samsun Çarşamba Havaalanı'na geldi. Burada Mor-Beyazlı taraftarlar tarafından karşılanan Cuper, yarın takımının başında ilk kez sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un anlaşmaya vardığı ünlü teknik direktör Hektor Cuper, bugün öğle saatlerinde Roma'dan İstanbul'a geldi. Ardından da tarifeli uçakla başkan Nedim Türkmen ile birlikte Samsun Çarşamba Havaalanı'na geldi. Burada yaklaşık 200 kadar Orduspor taraftarları tarafından karşılanan Hector Cuper'e büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Taraftarlar meşale yakıp Arjantinli teknik adama Mor-Beyaz kaşkol hediye edip çiçek verdi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Türkiye'nin rekabetçi bir lig olduğunu söyleyen Hector Cuper, "Türkiye Ligi Avrupa'da sürekli sözü edilen bir lig. Türk takımları sürekli olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Güçlü bir lig" dedi.

Yarın karşılaşacakları Fenerbahçe maçına da değinen Cuper, "Tabii ki zor bir maç. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Takımımız iyi hazırlandı. Beklentiler büyük. Umarım bu beklentilere cevap veririz" diye konuştu.

Başkan Nedim Türkmen ise, "Cuper ismini gündeme getirdiğimizde dalga geçtiğimizi başaramayacağımızı söylediler. Ama biz ne söylediysek onu yapıyoruz. Cuper'in gelişiyle birlikte önümüzdeki günlerde yeni futbolcularda gelecek. Artık bizim şehir olarak hocamıza sahip çıkmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Hector Cuper ve başkan Nedim Türkmen daha sonra karayoluyla Ordu'ya hareket etti. Cuper, yarın takımının başında Fenerbahçe'ye karşı ilk kez sahaya çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cuper'e Samsun'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement