Dalaman'da Doğal Şelale Oluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Dalaman'da Doğal Şelale Oluştu

12.01.2026 11:30

Muğla'nın Dalaman ilçesinde sağanak yağış sonrası 100 metrelik doğal şelale meydana geldi.

(MUĞLA) - Muğla'nın Dalaman ilçesine bağlı kırsal Elcik Mahallesi'nde, sağanak yağış sonrası yaklaşık 100 metrelik şelale oluştu.

Muğla ve ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağışın ardından kayalık alanda doğal şelale oluştu. Sağanakla birlikte cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, sahile yakın bölgelerde rögarlar taştı. Yağışın ardından ise ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Dalaman'ın Elcik Mahallesi'ne giden yol üzerinde bulunan kayalık alanda, sağanak yağışın ardından oluşan doğal şelale dikkati çekti. Suların kayalıklardan akışı ve ortaya çıkan görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Doğal Şelale Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement