Dalyan Belediyesi Kabotaj Bayramını Kutlandı. - Son Dakika
Yerel

Dalyan Belediyesi Kabotaj Bayramını Kutlandı.

Dalyan Belediyesi Kabotaj Bayramını Kutlandı.

Ortaca'nın Dalyan Beldesi'ndeki Boğazağzı Plajında düzenlenen törenle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı son defa kutlandı.

01.07.2013 18:26

Ortaca'nın Dalyan Beldesi'ndeki Boğazağzı Plajında düzenlenen törenle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı son defa kutlandı. Yağlı direk yarışması renkli görüntülere sahne olurken yaklaşık üç saat süren yarışmada yağlı direkteki Bayrağı Hakkı Özbek aldı.

Törene, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen İbrahim Dündar, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Liman başkanlığı Uğur Uykur, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya Dalyan Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dalyan Boğazağzı'nda yapılan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ve denize çelenk bırakılması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 87. yılını kutladı. Yapılan kutlamalara Dalyan'da kampta bulunan Akdeniz Güzelleri kabotaj bayramına katılarak yarışmacılara şans dilediler.

Dalyan Belediyesi tarafından hazırlanan törende, kız ve erkek yüzme yarışmaları ve yağlı direk yarışması yapıldı. Yüzme ve yağlı direk yarışmalarında dereceye giren yarışmacılara Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen İbrahim Dündar, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Liman Başkanlığı Uğur Uykur, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya tarafından ödülleri verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan Belediyesi Kabotaj Bayramını Kutlandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement