Datça Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli - Son Dakika
Güncel

Datça Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli

Datça Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli

Muğla'nın Datça İlçesi'nin mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, vatandaşların tepkisi ve şikayeti üzerine yetkililerce durduruldu.

15.06.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça İlçesi'nin mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, vatandaşların tepkisi ve şikayeti üzerine yetkililerce durduruldu. Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi, vatandaşların daha rahat denize girmesi için resifleri (sığ alanlarında oluşmuş su altı yüzey yapıları) kırdıklarını söyledi.

İlçe merkezindeki Hastanealtı Plajına akın eden vatandaşlar, denizin içinde bir iş makinesiyle karşılaştı. Deniz dibindeki resiflerin iş makinesi ile kırıldığını görenler, hayrete düştü. İki saate yakın süren çalışma, vatandaşın şikayeti üzerine bölgeye gelen zabıtanın uyarısı sonucu bir süre durdu. Ardından çalışmaların tekrar başladığını görenler, konuyu Kaymakamlığa bildirdi. Kaymakam Hamdi Üncü'nün talimatı üzerine bu kez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler plaja gelerek çalışmayı durdurdu. Polisin uyarısı üzerine iş makinesi de denizden çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen bir kişi, vatandaşların daha rahat denize girmesi için resifleri kırdıklarını söylerken, basın mensuplarının görüntü almasını da engellemek istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement